Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 23:40

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Παύλος Φραγκούλης

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Παύλος Φραγκούλης, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Γεώργιο Γκούμα, με αξιωματικούς της υπηρεσίας και το πυροσβεστικό προσωπικό.

Ο κ. Φραγκούλης άκουσε με προσοχή τα αιτήματα που του παρέθεσαν. Ένα από τα πιο βασικά ζητήματα με την έναρξη της τουριστικής σεζόν και της αντιπυρικής περιόδου είναι η αλλαγή κατηγορίας της μονάδας, η ελλιπής επάνδρωση προσωπικού,  ο μηχανολογικός εξοπλισμός, η έλλειψη πυροσβεστικών κρουνών και γενικά η παροχή σύγχρονου εξοπλισμού και μέσων ατομικής προστασίας.

Διαχρονικό αίτημα είναι η ένταξη του επαγγέλματος για τους μόνιμους στο επικίνδυνο και ανθυγιεινό, όπως και η τροποποίηση του ορίου ηλικίας των εποχικών και ο τρόπος πρόσληψης τους.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής θα συνεχίσει εντείνοντας τις επαφές του στο Νομό αφού σκοπός του είναι η άμεση επαφή και ο διάλογος με την κοινωνία, ακούγοντας και απαντώντας στις αγωνίες και τους προβληματισμούς που μοιράζονται οι πολίτες, αλλά και οι υπηρεσίες.

https://paulosfragoulis.gr/

Προηγούμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Γνωστό cafe-bar ζητάει καθαρίστρια και λάντζα

Επόμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (14 Μαι. – 20 Μαι. 2023)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...