Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 2:34

Την πρώτη του ενημερωτική συνάντηση γονέων, των νέων μαθητών του, πραγματοποίησε ο βρεφονηπιακός σταθμός baby college academy!!

Το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο πριν την έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο νεόδμητος βρεφονηπιακός σταθμός baby college academy πραγματοποίησε με επιτυχία και ασφάλεια, ενημερωτική συνάντηση για τους γονείς των νέων μαθητών του.

Οι γονείς φορώντας προστατευτικές μάσκες, ξεναγήθηκαν στους εσωτερικούς χώρους του βρεφονηπιακού σταθμού, γνώρισαν και συνομίλησαν με το εκπαιδευτικό προσωπικό, ενω στην συνέχεια στον προαύλιο χώρο ακολούθησε η προγραμματισμένη ενημέρωση από τους υπεύθυνους της δομής.

Οι γονείς αρχικά ενημερώθηκαν για τα μέτρα που θα τηρήσει η δομή λόγω του κορωνοιου αλλά και για όλα τα διαδικαστικά αναφορικά με την λειτουργία του σταθμού, ενώ στην συνέχεια, ακολούθησε αναλυτική συζήτηση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις παιδαγωγικες μεθόδους που θα εφαρμοστούν κατά της διάρκεια της νέας χρονιάς!

Στο τέλος οι γονείς απόλαυσαν τον μπουφέ που είχε ετοιμαστεί για να τους καλοσωρισει και δήλωσαν ανακουφισμένοι, καθώς μειώθηκε η αγωνία τους για τις πρώτες μέρες που τα αγγελούδια τους θα φύγουν για πρώτη φορά από την οικογενειακή εστία και θα μπουν σε Σχολικο περιβάλλον!

Οι υπεύθυνοι της δομής μας ενημέρωσαν ότι για λόγους αποφυγής συνωστισμού, θα ακολουθήσει μια ακόμη παρόμοια συνάντηση την Δευτέρα ώστε να ενημερωθούν όλοι οι γονείς που έχουν επιλέξει και τους δυο σταθμούς τους, το baby college και το baby college academy!

Εμείς ευχόμαστε καλή και υγιή νέα σχολική χρονιά στους μικρούς μαθητές!

Προηγούμενο Άρθρο

Παρουσία της γυμνάστριας προπονήτριας του συλλόγου ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ Βάσως Ζαντραβέλη στην σχολή προπονητών ”Γυμναστική για όλους” της ΓΓΑ στην Θεσσαλονίκη.

Επόμενο Άρθρο

Acs Courier Πρέβεζας: Συγχαίρει τους μαθητές και τους επιβραβεύει με ειδικές τιμές αποστολών

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...