Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 19:54

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Πρέβεζας

Μέσα σε κλίμα χαράς και ελπίδας για τη νέα χρονιά ο Δήμος Πρέβεζας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο, παρόντες τους αντιδημάρχους Λεωνίδα Αργυρό και Σπύρο Κόκκαλη, την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Αηδώνη, εντεταλμένους και λοιπούς δημοτικούς συμβούλους, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νίκο Πλέουρα και μέλη του συμβουλίου της καθώς και τους εργαζόμενους του Δήμου.

Την ξεχωριστή αυτή στιγμή ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος, ο οποίος εξέφρασε τις πιο θερμές ευχές του σε αιρετούς και υπαλλήλους για τη νέα χρονιά.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος από την πλευρά του επεσήμανε ότι το σημαντικότερο όλων είναι η υγεία, θυμίζοντας τις δυσκολίες και τις απώλειες την περίοδο της υγειονομικής κρίσης. Ο κ. Γεωργάκος δήλωσε αισιόδοξος ότι η περίοδος που ξεκινά θα είναι δημιουργική και με θετικό πρόσημο για τον τόπο μας, σημειώνοντας ότι όλοι μαζί Δήμος και υπάλληλοι μπορούν να επιτύχουν πολλά.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

 

Προηγούμενο Άρθρο

Εθελοντική αιμοδοσία από την Μητρόπολη Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Ευχαριστήριο του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...