Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024, 5:16

Την Παρασκευή το πρωΐ η Δίκη του δασκάλου στο Μονομελές Πλημμελειοδικειο

Την Παρασκευή το πρωΐ στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πρέβεζας θα γίνει η Δίκη του δασκάλου, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Πριν από λίγες ημέρες ένας δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο σε περιοχή της Πρέβεζας συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, μετά από μήνυση που υποβλήθηκε από γονείς μαθητών.

Η είδηση έπεσε σαν ”βόμβα” τόσο στην μικρή κοινωνία της Κοινότητας, όσο και στην εκπαιδευτική Κοινότητα, αφού μέχρι σήμερα δεν είχε ακουστεί παρόμοιο περιστατικό στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δάσκαλος κατά την διάρκεια προβολής φωτογραφιών από το κινητό του σε μαθητές, εμφάνισε και προσωπικές του φωτογραφίες με άσεμνο υλικό.

Πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες οι μαθητές μετέφεραν το γεγονός στους γονείς τους, ένας εκ των οποίων προχώρησε σε καταγγελία.

Ακολούθησε η σύλληψή του από την αστυνομία, ενώ έπειτα από την κατάθεσή του στον Εισαγγελέα Πρέβεζας, ορίστηκε δικάσιμός που είναι αύριο την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, στο Πλημμελειοδικείο Πρέβεζας.

Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις κατηγορίες και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ο δικηγόρος του κ. Κώστας Οικονόμου δεν θέλησε να μας δώσει στοιχεία της υπόθεσης, λέγοντας χαρακτηριστικά όταν επικοινωνήσαμε μαζί του: ” Ότι στοιχεία έχουμε θα τα προσκομίσουμε στο δικαστήριο”.

Τέλος να πούμε ότι από την πρώτη στιγμή έχει κατασχεθεί το κινητό του δασκάλου, το οποίο θα ρίξει ”φως” στην υπόθεση, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητηθεί πραγματογνωμοσύνη από ειδικούς.

Προηγούμενο Άρθρο

Εμφάνιση του μαύρου ακανθώδους αλευρώδους, νέου εχθρού των καλλιεργειών στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Κρατώντας ομπρέλες περιμένουν στην ουρά για rapid test στην Πρέβεζα (βίντεο-φωτογραφίες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...