Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 15:16

Την ονομασία του 3ου Νηπιαγωγείου Φιλιππιάδας ως “Κώστας Κρυστάλλης” ζητούν φορείς και ο Δήμος Ζηρού

Ομόφωνη απόφαση να ονομαστεί το 3ο Νηπιαγωγείο Φιλιππιάδας ως Νηπιαγωγείο “Κώστας Κρυστάλλης” έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Ζηρού. Όπως υπογραμμίζεται στην απόφαση, γονείς και κηδεμόνες του σχολείου, ο Σύλλογος Διδασκόντων, η Διεύθυνση Α’θμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας και η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Ζηρού συναινούν σε αυτό, ενώ η προσθήκη της προσωνυμίας του Συρρακιώτη ποιητή στο σχολείο απορρέει από το γεγονός ότι στην περιοχή του 3ου Νηπιαγωγείου κατοικούν πολλοί Συρρακιώτες.

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μαζί με όλα τα υπόλοιπα έγγραφα και αποφάσεις θα σταλούν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, η οποία αφού εξετάσει το θέμα, θα υποβάλλει σχετική εισήγηση στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων το οποίο θα λάβει και την τελική απόφαση για την προσθήκη της προσωνυμίας “Κώστας Κρυστάλλης”, στο 3ο Νηπιαγωγείο Φιλιππιάδας.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια πιστοποίησης των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο Τοπικό Σύμφωνο Υποστήριξης και Ανάπτυξης της Πολιτιστικής Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου

Επόμενο Άρθρο

Θλιβερός ο απολογισμός Οδικής Ασφάλειας για τον Σεπτέμβριο 2020 στην Ήπειρο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...