Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 8:14

Την Κυριακή η φαντασμαγορική έναρξη του Καρναβαλιού της Πρέβεζας

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη του Καρναβαλιού της Πρέβεζας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου ώρα 18.30  στην πλατεία Δικαστηρίων.

Η ξεχωριστή βραδιά θα ξεκινήσει με χορευτικά  από τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο “Κλεοπάτρα”  με  την Βάσω Ζαντραβέλη, την σχολή χορού Pa Bailar με τη Φαίη Σουϊδα, τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο “Καλλισθένης”, τον Χοροχώρο “Εκφραση” με τη Μαριέτα Γκούμα και το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου τυ Αγίου Θωμά. Επίσης μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να  θυμηθούν αξέχαστες στιγμές από  αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Κι όλα αυτά αποτελούν μόνο το “ζέσταμα” για τα όσα θα ακολουθήσουν μία ώρα αργότερα  στη συναυλία της αγαπημένης καλλιτέχνιδας Αναστασίας στην Πλατεία Ανδρούτσου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια  της νεολαίας   με τα εκατομμύρια  προβολών  στα  βίντεο κλιπ της   θα τραγουδήσει για το κοινό της Πρέβεζας και της ευρύτερης περιοχής σηματοδοτώντας την έναρξη μιας περιόδου γιορτής , κεφιού και χαράς που διοργανώνουν  ο Δήμος Πρέβεζας και το Καρναβαλικό Κομιτάτο και  θα ολοκληρωθεί με τα Κούλουμα της Καθαράς   Δευτέρας.

Η είσοδος  σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη .

Η Πρέβεζα  φορά τα γιορτινά της και σας περιμένει!

Προηγούμενο Άρθρο

Ραγδαίες εξελίξεις στον Δήμο Ζηρού

Επόμενο Άρθρο

Συνεχίζει δυναμικά ο δήμαρχος Ζηρού Γιώργος Ζυγούρης με όλη την ομάδα του

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...