Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 14:57

Την καλοκαιρινή τους γιορτή πραγματοποίησαν οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και το Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο Baby College & Baby College Academy

Το Σάββατο 18 Ιουνίου οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και το Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο Baby College & Baby College Academy διοργάνωσαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου την καλοκαιρινή τους εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το παρόν οι γονείς και συγγενείς των μικρών μαθητών.

Η καλοκαιρινή γιορτή είχε θέμα «ποιος φέρνει στην γη το καλοκαίρι;»  και συμμετείχαν οι μαθητές των δυο σχολείων παρουσιάζοντας δημιουργικά σκετσάκια και τραγούδια, ως φρούτα, έντομα,  παγωτά, κολυμβητές, καπετάνιοι και γοργόνες. Την παράσταση των παιδιών παρακολούθησαν πλήθος συγγενών οι οποίοι ήταν ενθουσιασμένοι και καταχειροκρότησαν τους μικρούς μαθητές σε κάθε τους προσπάθεια.

Η δ/νση και οι εκπαιδευτικοί  των σχολείων ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς είχαν την ευκαιρία έπειτα από δυο χρόνια απαγορεύσεων λόγω Covid, να διοργανώσουν μια  ανοιχτή εκδήλωση με γονείς, φίλους και συγγενείς των παιδιών.

Οι προσκεκλημένοι αφού παρακολούθησαν την όμορφη παράσταση των παιδιών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον πλούσιο μπουφέ που είχε στηθεί για αυτούς,  καθώς και να συζητήσουν σε χαλαρό κλίμα με τους υπεύθυνους και τις δασκάλες των παιδιών.

Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές για ένα χαρούμενο καλοκαίρι και μια νέα σχολική χρονιά χωρίς ιδιαιτερότητες.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Γραμματέας Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ο Σπύρος Κόκκαλης – Ο Γιώργος Νόβας αποχώρησε κατήγγειλε στημένη διαδικασία (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Νικηφόρο ντεμπούτο στο Wimbledon για την Παπαμιχαήλ και Νο 147 στον κόσμο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...