Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 8:08

Τεράστια επιτυχία για την Επετειακή Εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου (φωτογραφίες-βίντεο)

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η επετειακή εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας με τίτλο ”Επανάσταση και Μουσική” με αφορμή την συμπλήρωση των 200 ετών από το 1821, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Νικοπόλεως και Πρεβέζης.

Τηρώντας όλα τα μέτρα κατά την είσοδο του κοινού στην αίθουσα, γονείς των μαθητών και κόσμος που πήγε για να δει την εκδήλωση καταχειροκρότησαν τους μουσικούς εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που έκαναν μια εξαιρετική Επετειακή Εκδήλωση, γεμάτη τραγούδια.Το παρών στη εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε Απόστολος Κατσανάκης και πλήθος κόσμου.

Την Επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν οι φιλόλογοι: Γιαννουλάτου Πανωραία, Ζέρβα Μερόπη και Κορωναίου Παναγιώτα, ενώ την εκδήλωση παρουσίασαν οι μαθήτριες Μουκάνου Άννα και Μπακάρα Δέσποινα.

Η εκδήλωση χωρισμένη σε δύο μέρη: Στο ‘α μέρος παρουσιάστηκαν τραγούδια από τις χορωδίες της Β’ και Γ’ Γυμνασίου, υπό την διεύθυνση της Ανέλια Στεφάνοβα και συνοδεία πιάνου του Σωτήρη Λοϊζου, ενώ στο β’ μέρος παρουσιάστηκαν ορχηστρικά-μουσικά τραγούδια, υπό την διεύθυνση του Παναγιώτη Σάκκουλα και του Γιώργου Μακρίνα.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο από τις χορωδίες της Β’ και Γ’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου.

Αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης μίλησαν στην κάμερα του onprevezanews.gr οι φιλόλογοι Γιαννουλάτου Πανωραία και Ζέρβα Μερόπη.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Στροφή στο Μέλλον: ”Η διαχείριση των απορριμμάτων απαιτεί τολμηρές και κυρίως καθαρές λύσεις”

Επόμενο Άρθρο

”Με ψάρι κουζίνα” – Γιορτάζουμε παραδοσιακά με μπακαλιάρο σκορδαλιά

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...