Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 5:50

Τα τμήματα βόλεϊ του Α.Ο. Πρέβεζας έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 01 Φεβ 23 στο ” Καφενείον Μέντα “,η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των τμημάτων βόλεϋ του Α.Ο Πρέβεζας. Διοίκηση, προπονητές και αθλητές σε ένα ζεστό κλίμα αντάλλαξαν ευχές, διασκέδασαν και πέρασαν ένα ευχάριστο βράδυ.

Εκ μέρους της διοίκησης, η κ. Τέφα και ο κ. Βενετίδης συνεχάρησαν και ευχαρίστησαν τους προπονητές του συλλόγου κ. Ρούσο και κ.Τσεκούρα  αλλά και τους αθλητές για τις επιτυχίες τους το 2022 αφού η ομάδα του ΑΟΠ κέρδισε τους τίτλους σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα Κ21, Κ18, Κ17 ενώ και το ανδρικό τμήμα έφτασε στους τελικούς play offs.

Επιπλέον τους προέτρεψαν να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και προσπάθεια για την κατάκτηση των φετινών στόχων αφού ήδη ο ΑΟΠ μετράει στον ενεργητικό του έναν τίτλο στην κατηγορία Κ21 αγοριών ενώ η ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής είναι από την αρχή της σεζόν είναι στην πρώτη θέση αήττητη.

Τέλος δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν όλους τους χορηγούς που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα ενισχύοντας την, άλλοτε οικονομικά και άλλοτε υλικά παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

Η εκδήλωση της ήταν μία προσφορά του ” Καφενείον Μέντα” και του κ.Μαργιόλου ο οποίος στέκεται πάντα αρωγός στην ομάδα του Α.Ο.Π.

Προηγούμενο Άρθρο

Ιταμή υποβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου από τον δήμαρχο Ζηρού του Βασίλη Κώνστα

Επόμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Ξεκινάει η καταγραφή των ζημιών από την Θεομηνία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...