Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 17:47

Τα ξωτικά Ζηρού ”ξύπνησαν” την δημοτική αρχή

Μια σχετικά καινούρια ομάδα με τίτλο ”Ξωτικά Ζηρού” δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες στο facebook, με σκοπό να συνδράμει από την δική της πλευρά στην ενημέρωση των πολιτών του Δήμου Ζηρού και από την άλλη να αφυπνίσει την δημοτική αρχή με τις παρεμβατικές της ενέργειες.

Η ομάδα από ότι έχουμε πληροφορηθεί δεν έχει ως στόχο να ”παίξει” τον ρόλο της αντιπολίτευσης της δημοτικής αρχής, αλλά να ενημερώνει και τίποτα παραπάνω.

Έτσι λοιπόν η ομάδα ”Ξωτικά Ζηρού” την Τρίτη 16 Αυγούστου δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από το πρώην δημαρχείου Φιλιππιάδας (πρώην παλαιό Γυμνάσιο/Λύκειο) όπου φαίνονταν καθαρά η εγκατάλειψη του κάνοντας λόγω για εικόνα μή συμβατή με τη επιθυμία των κατοίκων και των δημοτών.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση έγραφε τα εξής:Μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών η δημοτική αρχή έστειλε συνεργεία καθαρισμού το πρωΐ της Τετάρτης στον συγκεκριμένο χώρο.Τα λουλούδια και τα παρτέρια καθαρίστηκαν, σκουπίστηκε ο προαύλιος χώρος και πλέον το ιστορικό κτίριο δείχνει μία διαφορετική εικόνα τόσο στους επισκέπτες όσο και στους μόνιμους κατοίκους της Φιλιππιάδας.

Συγχαρητήρια τόσο στην ομάδα για την ενημέρωση, όσο και στον δήμαρχο Ζηρού Νίκου Καλαντζή και το τμήμα καθαριότητας για τις γρήγορες ενέργειες του καθαρισμού του χώρου.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΠΑΣ Πρέβεζα για την απώλεια του Στάθη Μπασαρά

Επόμενο Άρθρο

Παρουσιάζεται η νέα ποιητική συλλογή της Σπυριδούλας Γεωργοκίτσου, με τίτλο «Μεσοδιάστημα»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...