Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 5:04

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στον Λούρο πραγματοποίησε η Λαϊκή Συσπείρωση Πρέβεζας

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Λούρο, με συμμετοχή των υποψηφίων περιφερειακών, δημοτικών και τοπικών συμβούλων της περιοχής καθώς και πλήθους φίλων της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Πρέβεζας, Κώστας Κύρλας.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε μεταξύ άλλων, τόνισε τα προβλήματα της περιοχής και ανέφερε πως η Λαϊκή Συσπείρωση ως δημοτική αρχή θα κινηθεί στην κατεύθυνση της επίλυσής τους, είτε άμεσα είτε έμμεσα μέσα από τον αγώνα της διεκδίκησης απέναντι στην κεντρική εξουσία.

Αναφέρθηκε στο ζήτημα της δημιουργίας σταθμού ΕΚΑΒ στο Λούρο και στο Ζάλογγο καθώς και στην στελέχωση του ήδη υπάρχοντος ιατρείου.

Ανέφερε πως οι νόμοι Καλλικράτη και Κλεισθένη έπληξαν την δημοτική ενότητα Λούρου, υποστελέχωσαν τις υπηρεσίες και συνέβαλαν στην μείωση του πληθυσμού.
Επίσης αναφέρθηκε στο πρωτογενή τομέα και τόνισε πως η Λαϊκή Συσπείρωση σα δημοτική αρχή θα ενισχύσει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής με τις υπηρεσίες του Δήμου.
Τέλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Πρέβεζας και στις εκλογές του Οκτώβρη θα αναδειχθεί Δημοτική αρχή.
Προηγούμενο Άρθρο

Preveza Sports Tourism: Η Πρέβεζα και η Ήπειρος επενδύουν στον Αθλητικό Τουρισμό

Επόμενο Άρθρο

ΕΣΠΑ: Νέα προγράμματα χρηματοδότησης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...