Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 19:47

Τίτλοι τέλους για τον ΠΑΣ Πρέβεζα μετά από 60 χρόνια

Οριστικοί τίτλοι τέλους για τον ιστορικό ΠΑΣ Πρέβεζα μετά από 60 ολόκληρα χρόνια από την ίδρυσή του (1963) μετά από την συγχώνευση που είχε γίνει μεταξύ δύο τοπικών σωματείων του νομού Πρέβεζας, την Α.Ε. Νικόπολης και την Α.Ε. Πρεβέζης.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα με σήμα τον Ιππόκαμπο δεν θα λάβει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και σε καμία κατηγορία, αφού μετά την παραίτηση των μελών του Δ.Σ του συλλόγου, δεν βρέθηκε διάδοχη κατάσταση αν και έγιναν κάποιες προσπάθειες.

Ο σύλλογος ο οποίος είχε αγωνιστεί στην Β’ και Γ’ Εθνική όπως και στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, τη νέα χρονιά δεν θα υπάρχει, παρά μόνο στο μυαλό των Πρεβεζάνων που τον αγάπησαν και τον ακολουθούσαν παντού.

Οι ευθύνες βαραίνουν όλους εμάς που αφήσαμε τον σύλλογο να φτάσει σε αυτό το σημείο με αποτέλεσμα να μην βρεθούν εκείνοι που θα το σηκώνουν και θα τον ξανακρεμάσουν στον ιστό του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζας ”Αθανασία Τσουμελέκα”.

Προηγούμενο Άρθρο

Οι Ορίζοντες Ηπείρου αναστέλλουν την προεκλογική δραστηριότητα λόγω των τραγικών συμβάντων με τις πλημμύρες

Επόμενο Άρθρο

Κάλεσμα συλλογής εμφιαλωμένων νερών για τις πληγείσες περιοχές στη Θεσσαλία στο πλαίσιο των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...