Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 0:51

Τέλος το Wimbledon για την Παπαμιχαήλ

Το όνειρο του Wimbledon ολοκληρώθηκε για την Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που ηττήθηκε στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών από τη Viktorija Golubic.

Κοντά στη πρώτη της πρόκριση σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης έφτασε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία ολοκλήρωσε σήμερα την πολύ καλή προσπάθεια που έκανε στο Wimbledon, γνωρίζοντας την ήττα από τη Viktorija Golubic με 6-2, 7-6 (5).

Μετά από ένα σετ που έφυγε γρήγορα από τα χέρια της, η Δέσποινα πάλεψε για μια ώρα στο 2ο σετ, στο οποίο πήγαινε μαζί στο σκορ με την Ελβετίδα, Νο.138 στην παγκόσμια κατάταξη.

Η Golubic έκανε ένα break στο 11ο game και προηγήθηκε με 6-5, αλλά η Παπαμιχαήλ είχε την απάντηση και έστειλε το σετ στο tie-break. Εκεί είχε τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία της, αφού προηγήθηκε με 4-1, με την Golubic να κερδίζει 5 πόντους στη σειρά και να φτάνει σε διπλό match point, αξιοποιώντας τη 2η ευκαιρία της.

Η Παπαμιχαήλ κέρδισε αυτή την εβδομάδα στα γήπεδα του Roehampton τη Zeynep Sonmez με 6-3, 3-6, 6-4 και την Oceane Dodin με 7-6 (8), 7-6 (3), για να προκριθεί για 1η φορά σε 3ο προκριματικό γύρο σε Grand Slam.

Η Golubic, η οποία πέρσι βρισκόταν στο Νο.35 του κόσμου, είναι μια πολύ ικανή παίκτρια, ιδίως στο χορτάρι, όπου έχει πανηγυρίσει την πολύ μεγάλη επιτυχία της πορείας έως τα προημιτελικά του Wimbledon, το 2021. Αυτή θα είναι η 6η της παρουσία στο κυρίως ταμπλό του Wimbledon.

Πηγή: tennisnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Κοσμάς Κορωναίος στο onprevezanews.gr: ”Συνεχίζω κανονικά τις διεργασίες…”

Επόμενο Άρθρο

Εισαγωγή μαθητών και μαθητριών στην Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της ΔΥΠΑ Ιωαννίνων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...