Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 18:21

Τάσος Αμάραντος: ”Η διαιτησία ήταν για ακόμη μια φορά εχθρική προς τον ΠΑΣ Πρέβεζα”

Στο παιχνίδι για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ο ΠΑΣ Πρέβεζα, έπρεπε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να πάρει τη νίκη απέναντι στον Αχέροντα Καναλακίου για να ήλπιζε στην τελευταία αγωνιστική για τη παραμονή του.

Όμως για ακόμη μια φορά οι διαιτητές έκαναν το θαύμα τους, κάτι που επεσήμανε μετά το τέλος του αγώνα το μέλος του Δ.Σ του ΠΑΣ Πρέβεζα, Τάσος Αμάραντος, μιλώντας στις κάμερες.

”Σήμερα γίναμε μάρτυρες μια εχθρικής διαιτησίας απέναντι στον ΠΑΣ Πρέβεζα. Ορισμένοι διαιτητές δεν έχουν καταλάβει ότι αυτή η φανέλα έχει κάποια ιστορία. Δεν μπορεί να παίζουν τον ΠΑΣ Πρέβεζα, όπως παίζουν όπως κάποια ομάδα γειτονιάς. Έχουμε συνέχεια παράπονα και ειδικά από τους διαιτητές της ΕΠΣ Κέρκυρας και στο προηγούμενο ματς και στο σημερινό. Ο διαιτητής έπαιζε υπέρ του γηπεδούχου. Αν έχουμε κάνει κάτι λάθος εμείς φταίμε εμείς. Αναλαμβάνουμε σαν διοίκηση την ευθύνη αν υποβιβαστούμε. Από εκεί και πέρα θα θέλαμε μόνο έναν σεβασμό από τους διαιτητές που παίζουν τον ΠΑΣ Πρέβεζα”.

Προηγούμενο Άρθρο

Αναζήτηση αρχειακού υλικού σχετικά με την Κατοχή και την Εθνική Αντίσταση

Επόμενο Άρθρο

Τροχαίο με σοβαρά τραυματία στην ΒΙΚΗ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...