Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 3:14

Σύσκεψη φορέων υπό τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη στα Ιωάννινα

Σύσκεψη για θέματα Υγείας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Ιουλίου στα Ιωάννινα, παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο οποίος θα απευθύνει και χαιρετισμό.

Στην σύσκεψη μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν ο Γ.Γ Υπουργείου Υγείας Ιωάννης Κοτσιόπουλος, ο πρόεδρος ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, οι διοικητές της 5ης ΥΠΕ (Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας), κ. Φώτης Σερέτης και 6ης ΥΠΕ (Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος) κ. Γιάννης Καρβέλης, καθώς και οι διοικητές όλων των Νοσοκομείων της 6ης ΥΠΕ.

Τα θέματα συζήτησης είναι ο επανασχεδιασμός του Υγειονομικού χάρτη της χώρας, το Εθνικό σχέδιο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας (ανακαινίσεις, εγκσυχρονισμός κτιριακών μονάδων), αξιολόγηση Νοσοκομειακών Μονάδων και Ποιότητας παρεχομένων υπηρεσιών.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης, σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, θα μεταβεί στα Ιωάννινα, προκειμένου να συμμετάσχει στην σύσκεψη, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσει για την κατάσταση του Νοσοκομείου Πρέβεζας με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Μάλιστα το συγκεκριμένο θέμα θεωρείται για ορισμένους που γνωρίζουν καλά τα πράγματα, ”φλέγον” με την κυβέρνηση να προσπαθεί να βρει, αλλά και να δώσει λύση στο ζήτημα.

Ας ελπίσουμε τα νέα από την συγκεκριμένη σύσκεψη να είναι θετικά για την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου της Πρέβεζας.

Προηγούμενο Άρθρο

Μετακινήσεις στα νησιά: Μόνο με Green Pass και rapid test από τις 5 Ιουλίου

Επόμενο Άρθρο

Νέο απορριμματοφόρο απέκτησε ο Δήμος Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...