Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 0:20

Σχόλιο του επικεφαλής της παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργου Νίτσα

Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης με ανακοίνωσή του προς τα μέσα ενημέρωσης με ενημέρωσε πως θα κάνει πράξη την απειλή που εκτόξευσε δια μικροφώνου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ανακοίνωσε πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, δίνοντας εντολή στον δικηγόρο του Βασίλη Γιάπρο να ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα, που ο νόμος προβλέπει εναντίον μου.

Εγώ αρχικά θα πω “καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται”.

Εγώ προσωπικά δεν διεκδίκησα την ψήφο των Πρεβεζάνων δημοτών για να κρύβομαι και να φοβάμαι.

Διεκδίκησα την ψήφο τους και με τίμησαν με υψηλό ποσοστό για να δίνω “πολιτικές μάχες” εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας.

Στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας επιτελούμε έναν δημοκρατικό, πολιτικό και αυτοδιοικητικό ρόλο. Εκπροσωπούμε δημότες, εμείς δεν έχουμε προσωπικά με κανέναν  δυστυχώς δεν συμβαίνει το ίδιο με όλους.

Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, αλλά και η παράταξη του Δημάρχου Πρέβεζας, της οποίας είναι μέλος, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι για να φιμώσει κάθε φωνή κριτικής, (αρκετά γεγονότα και χαρακτηρισμοί από την μεριά του προέδρου έχουν καταγραφεί σε βίντεο και στα πρακτικά του Δ/Σ ) εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου,  προκαλούν και  ποινικοποιούν την πολιτική και αυτοδιοικητική ζωή του τόπου.

Για να καλύψουν την πολιτική και αυτοδιοικητική τους κατάρρευση, επειδή εμφανίζουν συχνές και αλλεπάλληλες αποτυχίες αντιμετώπισης των μεγάλων ζητημάτων του Δήμου Πρέβεζας, επιδιώκουν με μη πολιτικά μέσα να κάμψουν την αντιπολίτευση που ασκεί η “Ανάπτυξη Τώρα”.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος τι άραγε λέει γι’ αυτή την ενέργεια του μέλους της παράταξής του;

Μήπως αυτός είναι ο πολιτικός ενορχηστρωτής αυτής της στρατηγικής;

Επειδή είναι και άγιες ημέρες, ένα έχω να πω: “Το φως θα νικήσει το σκοτάδι”. Όπως γίνεται πάντα!”

Γεώργιος Νίτσας

επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα”

Προηγούμενο Άρθρο

Δώρο τα τέλη κυκλοφορίας, πότε παραγράφονται οι οφειλές και για ποιους ισχύει

Επόμενο Άρθρο

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο – 14 στην Π.Ε Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...