Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 21:22

Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Λυκείων – Έφτασε στους 8 και αποκλείστηκε το 2ο ΓΕΛ Πρέβεζας

Μέχρι την προημιτελική φάση έφτασε το 2 ΓΕΛ Πρέβεζας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης και αυτό αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την Ήπειρο, καθώς ήταν το μοναδικό λύκειο που την εκπροσωπούσε.

Οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Πρέβεζας αφού κέρδισαν τα λύκεια του νομού, στην συνέχεια κέρδισαν τα λύκεια των Ιωαννίνων και της Άρτας στην Β’ φάση, για να προκριθούν στην Γ’ φάση.

Εκεί κατάφεραν και κέρδισαν το λύκειο Κοζάνης για να πάρουν την πρόκριση για την προημιτελική φάση όπου αντιμετώπισαν το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης στις 15 Μαρτίου στο κλειστό της Μίκρας.

Το 2ο ΓΕΛ Πρέβεζας μετά από μια υπερπροσπάθεια έφτασαν στην πηγή, αλλά στις λεπτομέρειες ηττήθηκαν στο ται μπρέικ, χάνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για το 4 four της Κύπρου.

Το Ελληνικό Κολλέγιο κέρδισε με 2-1 στα σετ και πιο συγκεκριμένα (25-17), (23-25), (15-12).

 Προπονητής του 2ου ΓΕΛ Πρέβεζας ήταν ο Αποστόλης Κατσανάκης με βοηθό τον Νίκο Ρούσσο και αρχηγό αποστολής τον Δημήτρη Κολοκυθά.

Στην αποστολή του 2ου ΓΕΛ Πρέβεζας συμμετείχαν οι μαθητές: Βαγγέλης Στ., Βενετίδης Β., Αθανασιάσης Π., Νάσσης Δ., Παπαδιώτης Σ., Σμπόνιας Χρ., Τζιώρας Π., Τσούνης Β., Ντερμάρης Χρ., Ρεμπής Ν.,

Προηγούμενο Άρθρο

Οι παίκτες της Νικόπολης στην κορυφή των σκόρερ και των σουτ 3 πόντων (ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ)

Επόμενο Άρθρο

Πρέβεζα – Εκδηλώσεις Εορτασμού Εθνικής Επετείου «25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...