Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 10:28

Σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ φορτηγού με δίκυκλο στην Ζαλόγγου – Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός (βίντεο)

Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός δικύκλου, όταν στην προσπάθεια του να κατέβει από την οδό Μ. Μερκούρη προς Λ. ΕΙρήνης, χτυπήθηκε μετωπικά από διερχόμενο ημιφορτηγό που διέρχονταν την οδό Ζαλόγγου, λίγο πριν της 1 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το ημιφορτηγό παρέσυρε για αρκετά μέτρα τον οδηγό του δικύκλου με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του, σύμφωνα με τις πληροφορίες που πήραμε από το Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Ο 21χρόνων οδηγός του δικύκλου εργάζεται σε κατάστημα καφέ της Πρέβεζας ως dellivery και επέστρεφε στην επιχείρηση για την επόμενη παραγγελία.Όμως η μοίρα ”έπαιξε” ένα διαφορετικό παιχνίδι για τον νεαρό άντρα, ο οποίος σώθηκε από θαύμα.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου μετά τις πρώτες εξετάσεις, ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός.

Στο Νοσοκομείο και η οικογένεια του νεαρού παιδιού, ενώ συνοδεία ανδρών της τροχαίας για αλκοτέστ βρέθηκε και ο οδηγός του ημιφορτηγού.Οι κάτοικοι της περιοχής βλέποντας για ακόμη μία φορά ένα τροχαίο να γίνεται μπροστά στα μάτια τους, ανάστατοι φώναζαν και ζητούσαν από τις αρχές την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών και άλλα έργα, ούτως ώστε να μην θρηνήσουμε θύματα, όπως έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.Ήδη έχουν μαζευτεί περισσότερες από 1500 υπογραφές των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και έχουν δοθεί στους αρμόδιους, χωρίς ωστόσο μέχρι και σήμερα να έχει γίνει το παραμικρό στο συγκεκριμένο σημείο ”καρμανιόλα”.

Δείτε το βίντεο από το σημείο του ατυχήματος:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Η Μαρίνα Σάττι στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Νικόπολης – Η κορύφωση του καλοκαιριού για τα 20 χρόνια Preveza JazzFestival!

Επόμενο Άρθρο

Η Π.Υ Φιλιππιάδας ευχαριστεί για την δωρεά εμφιαλωμένου νερού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...