Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 4:43

Συστήματα ασφαλείας στο Κολυμβητήριο Πρέβεζας

Τα πολλά και συχνά περιστατικά φθορών στο Κολυμβητήριο Πρέβεζας, ανάγκασε τον Δήμο Πρέβεζας, να προχωρήσει στην τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην αρμόδια επιτροπή ο αντιπρόεδρος Λεωνίδας Αργυρός: ‘’Στο Δημοτικό κολυμβητήριο Πρέβεζας σε καθημερινή βάση παρατηρούνται φθορές και παράνομη είσοδο στο χώρο της πισίνας όπως σπασμένα πλέξη γκλας τα οποία το κάθε ένα στοιχίζουν περίπου 200,00 ευρώ το ένα και μέχρι στιγμής έχουμε αντικαταστήσει 5 τεμάχια, παρατηρούνται ότι τις βραδυνές ώρες να πηδούν τα κάγκελα και να κολυμπούν στην κολυμβητική δεξαμενή, πετούν αντικείμενα, όπως πέτρες άμμο και ξύλα κλπ. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει σύστημα ασφαλείας στο χώρο με αποτέλεσμα ο χώρος να παραμένει αφύλακτος και απροστάτευτος σε αυτούς που θέλουν να βανδαλίσουν το χώρο και να δημιουργούν καθημερινά μεγάλα προβλήματα στο χώρο ‘’.

Έτσι μετά και της απόφαση της οικονομικής επιτροπής σύντομα το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα αποκτήσει το δικό του σύστημα ασφαλείας, προκειμένου να αποτρέψει την παράνομη είσοδο.

Προηγούμενο Άρθρο

ΕΝΦΙΑ: Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή του φόρου – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Επόμενο Άρθρο

Η παιδική χορωδία Αρμονία παρουσίαζει: ”Οι άθλοι του Ηρακλή” – συναυλία στο Ρωμαϊκό Ωδείο Αρχαίας Νικόπολης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...