Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 18:22

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ: Θα συνεργαστείτε ή όχι; – Γέμισαν τα καφενεία και τα καφέ

Το σήριαλ συνεργασίας ή όχι σε τοπικό επίπεδο για τον δήμο Πρέβεζας και οι πιθανές υποψηφιότητες συνεχίζονται ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα τα καφενεία και τα καφέ της Πρέβεζας να κάνουν ”χρυσές” δουλειές, αφού καθημερινά οι ενδιαφερόμενοι μαζεύονται και τα λένε μεταξύ τους.

Οι δύο νομαρχιακές επιτροπές μπορεί να έκαναν τις πρώτες αναγνωριστικές συναντήσεις, προκειμένου να δει η μία τις προθέσεις της άλλης, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα και φυσικά άσπρος καπνός δεν βγήκε, αφού υπήρξαν αντιδράσεις και από τις δύο πλευρές σχετικά με το όνομα του επικεφαλή, δηλαδή από ποιον πολιτικό χώρο θα είναι.

Αυτό το καθημερινό σήριαλ έχει μεγαλώνει τόσο που έχει ξεπεράσει και τις πολύ γνωστές ελληνικές σειρές του Νίκου Φώσκολου ”Λάμψη” κ.α

Φαίνεται ότι το παιχνιδάκι… μάντεξε ποιος θα είναι υποψήφιος… δεν τους ενοχλεί, αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι έχουν κουράσει κιόλας.

Μάλιστα στο παιχνιδάκι αυτό προσπαθούν να βάλουν όσους περισσότερους μπορούν, τα δε σενάρια ξεπερνούν και αυτά των ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

Ποιος είναι με ποιον και ποιος πάει μπροστά και ποιος θα είναι ο επικεφαλής και άλλα πολλά και… κέρασε το μαγαζί…

Τις τελευταίες ημέρες δε, πετούν και την γνωστή καραμέλα… ”το επόμενο διάστημα θα σκάσει – βόμβα”, βέβαια δεν μας λένε πότε θα σκάσει και τι μάρκα είναι η καραμέλα.

Το ανέκδοτο πάντως είναι ότι ενώ πολλοί νομίζουν ότι προηγούνται έναντι άλλον, δημιουργούν ίντριγκες σε μία προσπάθεια να ρίξουν λάσπη στα πρόσωπα άλλων, χωρίς να γνωρίζουν ότι οι άλλοι και κράνος φορούν και γαλότσες.

Και αν όλα τα παραπάνω είναι ακαταλαβίστικα… το σίγουρο είναι ότι οι μοναδικοί που έχουν δηλώσει επίσημα υποψηφιότητες για τον δήμο είναι ο Νίκος Γεωργάκος, ο Γιώργος Νίτσας και ο Κώστας Κύρλας, όλα τα υπόλοιπα μέχρι τα επίσημα είναι σαν την κρέμα που ζητούν τα μωρά πριν κοιμηθούν….

Προηγούμενο Άρθρο

Εθνικές εκλογές: ΣΥΡΙΖΑ – Αναμείνατε στο ακουστικό σας για τους υποψήφιους στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Ένα βήμα πιο κοντά στην εξαγγελία της σιδηροδρομικής γραμμής Καλαμπάκα-Ιωάννινα-Ηγουμενίτσα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...