Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 10:02

Συντονίστρια Γραμματείας Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ η Σέβη Κονταξή

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη τοποθετήθηκαν οι νέοι συντονιστές της γραμματείας Ελλήνων της Διασποράς, ανάμεσά τους και η Πρεβεζάνα Σέβη Κοτναξή.

Η πλειοψηφία των νέων στελεχών της έχει ζήσει και εργαστεί στο εξωτερικό, το 33% προέρχεται από το Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που ίδρυσε πριν 4 χρόνια ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας των στελεχών δεν ξεπερνά τα 34 έτη.

Υπάρχει όρεξη για δουλειά και συγκεκριμένοι στόχοι που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μπορείτε να βρείτε τα βιογραφικά των νέων στελεχών εδώ:
https://nd.gr/grammateies/ellinon-tis-diasporas

Καλή αρχή και καλή επιτυχία σε όλους!

Η Σέβη Κονταξή έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook:

Ποια είναι η Σέβη Κονταξή:

Σέβη Κονταξή

Γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στη Φιλιππιάδα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Βαλκανικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, κάτοχος ΜΒΑ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών και έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Νεότερη και Σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Εργάστηκε ως περιφερειακό στέλεχος της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, προϊσταμένη παραρτήματος, διευθύντρια κατάρτισης Κ.Ε.Κ. και συνεργάτης στη Διεύθυνση Τουρισμού – Πολιτισμού της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Πρέβεζας. Παράλληλα, εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στο ΤΕΙ Ηπείρου και στέλεχος συμβουλευτικής.

Το 2014, ήταν υποψήφια στις Περιφερειακές Εκλογές με τον περιφερειάρχη A. Καχριμάνη και στις Εθνικές εκλογές του 2019 ήταν υποψηφία Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Ζει στην Πρέβεζα και είναι έγγαμη με δύο παιδιά.

Προηγούμενο Άρθρο

Κώστας Μπάρκας: Αναφορά στη Βουλή για την ενίσχυση των Προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού που απευθύνονται σε τρίτεκνες και σε πολυμελείς οικογένειες

Επόμενο Άρθρο

Σχολεία: Τι θα συμβεί με τα βιβλία για την Α’ και Β’ Λυκείου;

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...