Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 19:48

Συνεχίζονται οι προεκλογικές εξορμήσεις της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

Μετά την πραγματοποίηση της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης τη Κυριακή 11/6 κλιμάκια μελών της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α περιοδεύουν σε όλη τη περιφερειακή ενότητα. Τη Δευτέρα 12/6 πραγματοποιήθηκε εξόρμηση σε Νικολίτσι-Άσσο-Πολυστάφυλο-Σκιαδά. Τη Τρίτη 13/6 κλιμάκιο περιόδευσε σε Λούρο –Ωρωπό-Μιχαλίτσι. Τη Τετάρτη 14/6 το πρωί οι εξορμήσεις συνεχίστηκαν σε χώρους δουλειάς της πόλης και το απόγευμα σε Βουβοπόταμο-Νάρκισσο-Τσουκνίδα-Βαλανιδοράχη-Μεσοπόταμο. Τη Πέμπτη 15/6 πραγματοποιήθηκε εξόρμηση στο Κανάλι και αμέσως μετά μέλη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για το ναυάγιο-έγκλημα στη Πύλο.

Τα μέλη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α μεταφέρουν το μήνυμά τους σε όλη τη περιφερειακή ενότητα της Πρέβεζας τονίζοντας ότι :  «Η απόκρουση και η ανατροπή της πολιτικής της ΝΔ και κάθε αντιδραστικής κυβέρνησης δεν κρίνεται στα έδρανα της Βουλής, αλλά έξω από αυτή από το εργατικό κίνημα και τη νεολαία στους δρόμους. Έτσι  κερδήθηκε ότι κερδήθηκε και σήμερα και παλιότερα. Η ενίσχυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν είναι ψήφος για να «υπάρχει μια ακόμα φωνή στη βουλή» αλλά δύναμη για νικηφόρους αγώνες. Για τον συντονισμό και την γενίκευσή  τους. Είναι πολύτιμη δύναμη για την ανατροπή της πολιτικής κυβερνήσεων-ΕΕ-ΝΑΤΟ-κεφαλαίου».

Οι περιοδείες θα συνεχιστούν στη πόλη και τα χωριά μέχρι και τις εκλογές ενώ κλιμάκιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Πρέβεζας θα συμμετάσχει το Σάββατο 17/6 στο συλλαλητήριο ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων.

Προηγούμενο Άρθρο

Σεμινάριο επιμόρφωσης για εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Γεωπάρκο Βίκου-Αώου

Επόμενο Άρθρο

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής τη Τετάρτη 21 Ιουνίου στον Αρχαιολογικό Χώρο του Νεκρομαντείου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...