Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 6:38

Συνεχίζονται οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού στο Δήμο Πρέβεζας

Με την πραγματοποίηση του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Petangue το οποίο διεξήχθη με ιδιαίτερη επιτυχία από 23-25 Σεπτεμβρίου στην πόλη μας, ο Δήμος Πρέβεζας “άνοιξε” την αυλαία των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού Be Active (Nα είστε ενεργοί) που απευθύνονται σε όλους τους δημότες δημότες ανεξαρτήτως ηλικίας και σκοπό έχουν να κάνουν την κίνηση τρόπο ζωής.

Οι δράσεις συνεχίστηκαν το απόγευμα της Κυριακής στον πεζόδρομο των Δικαστηρίων με επίδειξη άρσης βαρών από τον Δημήτρη Λαδιά και τον LADIADSLAB CROSSFIT.
Η νέα εβδομάδα “ άνοιξε” το πρωί της Δευτέρας με επίδειξη ασκήσεων γυμναστικής και χαλάρωσης στο χώρο εργασίας (Λαϊκή Αγορά).

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία επίδειξη πόλο και τουρνουά τένις Preveza Citizens. Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού (23-30 Σεπτεμβρίου) περιλαμβάνει καθημερινά δράσεις σημειώνεται όμως όπου οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν αυτές θα αναβληθούν.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Από 1η.11 έως 30.11.2022 η απογραφική διαδικασία – Από 1η.10.2022 η ηλεκτρονική υποβολή του εντύπου Ε4

Επόμενο Άρθρο

Συνεργασία Δήμου Πάργας με το Δημόσιο ΚΕΚ ΔΥΠΑ Ιωάννινων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...