Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 18:42

Συνεχίζονται οι έλεγχοι του Δήμου στο έργο της COSMOTE

Καθημερινοί οι έλεγχοι που πραγματοποιούν οι αρμόδιοι του Δήμου Πρέβεζας στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας, στο έργο που πραγματοποιεί η Cosmote για την αποκατάσταση του δικτύου internet.

Το πρωΐ της Δευτέρα ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κώστας Ακρίβης, βρέθηκε στην κεντρική αγορά της πόλης, όπου είδε από κοντά τις εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος, μετά τις εργασίες που έγιναν.

”Ο δρόμος θα παραδοθεί όπως ήταν πριν από το έργο” είπε ο κ. Ακρίβης στο onprevezanews.gr.

Οι έλεγχοι από κλιμάκια του Δήμου θα είναι καθημερινοί σε όλα τα σημεία όπου έχει ολοκληρωθεί το έργο της αποκατάστασης των οπτικών ινών.

Πρόσφατα είχε πραγματοποιηθεί και ενημέρωση προς τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο από τους υπεύθυνους του έργο από την πλευρά της Cosmote. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος είχε πει:

“Ζούμε στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας. Στη διάρκεια της πανδημίας είχαμε όλοι την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πόσο πιο δύσκολη θα ήταν η καθημερινότητά μας εάν δεν είχαμε στη διάθεσή μας τις ψηφιακές υπηρεσίες που μας έδωσαν τη δυνατότητα να εργαστούμε , να κάνουμε μαθήματα ακόμη και να προμηθευτούμε είδη πρώτης ανάγκης χωρίς να χρειαστεί να βγούμε από το σπίτι μας. Η αναβάθμιση του δικτύου με την τοποθέτηση των οπτικών ινών θα διευρύνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες αυτές. Επιλέξαμε να κατασκευάσουμε το ομολογουμένως δύσκολο κομμάτι του Ιστορικού Κέντρου τις μέρες που η αγορά ήταν κλειστή. Μαζί με τους αναδόχους εργαζόμαστε πυρετωδώς έτσι ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό, ειδικά στο Ιστορικό Κέντρο. Κλιμάκιο από Μηχανικούς της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου ελέγχει καθημερινά σε συνεργασία με τους επιβλέποντες του έργου την πορεία των εργασιών έτσι ώστε να γίνει πλήρη και σωστή αποκατάσταση των οποιοιδήποτε επεμβάσεων γίνεται στο οδόστρωμα και στο πλακόστρωτο του ιστορικού κέντρου κατά την διάρκεια εκτέλεσης του έργου ”.

Προηγούμενο Άρθρο

Σήμερα η συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την επιλεξιμότητα δαπανών για την Υγεία

Επόμενο Άρθρο

Καταγγελία κατά του Δήμου Πρέβεζας από τον Σύλλογο Νεοχωρίου και Αγίας Τριάδας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...