Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 15:08

Συνεχίζει το αήττητο η Νικόπολη στην Β’ ΕΠΣ – Πατάει γερά στη κορυφή (video)

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2024, η ομάδα του Α.Σ Νικόπολη 2020, το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, αφού το πρωΐ της Κυριακής κέρδισε άνετα την ομάδα ΠΑΣ Σφακιώτες με 3-0, παραμένοντας έτσι μόνη πρώτη και αήττητη στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Δημήτρη Κωστή μόνο τυχαία δεν βρίσκεται σε αυτή την θέση του πρωταθλήματος, αφού η πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλους τους τομείς μέσα στον σύλλογο φαίνεται σε κάθε αγώνα.

Έτσι και στην 7η αγωνιστική, η ομάδα της Πρέβεζας, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα επιβλήθηκε άνετα με σκορ 3-0 απέναντι στην ομάδα ΠΑΣ Σφακιώτες, στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας ”Αθανασία Τσουμελέκα”.

Η Νικόπολη έχοντας την υπέροχή των κινήσεων καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, προσπαθούσε από την αρχή να πετύχει ένα τέρμα για να ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, κάτι που το κατάφερε στο 18ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο και πρώτο σκόρερ της ομάδας Αποστόλη Τσουμελέκα, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Δέκα περίπου λεπτά αργότερα και πάλι ο Τσουμελέκας ήταν εκείνος, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της Νικόπολης με κοντινό δυνατό σουτ, κάνοντας το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα για το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό ο Τσουμελέκας από σκόρερ γίνεται ”πασέρ”, δίνοντας μια εκπληκτική πάσα στον Μαρκουδάκη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα Πολυχρονόπουλου, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές της Νικόπολης κράτησαν πανό το οποίο έγραφε ”ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ” στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για τα τραγικά γεγονότα που βιώνει η χώρα μας το τελευταίο διάστημα.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι: Φίτσας, Τσόγκας, Κώτσης.

Α.Σ Νικόπολη 2020 (Δημήτρης Κώστης): Γαλανός, Τσουμάνης, Παπουτσής (84ο Δάσκαλος), Σφήκας, Κίστης, Μήτσιος, Περδικάρης (56ο Μίτα), Φωτίκας (67ο Βοντίτσος), Τσουμελέκας (84ο Μπέκας), Μαρκουδάκης, Κουτρούμπας (84ο Δημακόπουλος).

ΠΑΣ Σφακιώτες (Θωμάς Λάζαρος): Πολυχρονόπουλος, Διαμάντης, Ζαβερδινός, Παπανικολόπουλος, Βλάχος Ξ., Βαφειάς (84ο Παλμαντοουρας), Βεργίνης, Βλάχος Σπ. (84ο Γιαπλές), Χαλκιόπουλος, Ψαρρός, Γληγόρης (56ο Στάμος).

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ήττα με 3-1 έχασε ο Φιλαθλητικός από τον ΖΑΟΝ εκτός έδρας

Επόμενο Άρθρο

Κοπή πίτας από την ομάδα ”για την Πρέβεζα”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...