Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 20:52

Συνεχίζει τις δράσεις εκμάθησης πετάνκ ο Σύλλογος Πετάνκ Πρέβεζας ‘’Αμπαλί’’

Ο Σύλλογος Πετάνκ Πρέβεζας ‘’Αμπαλί’’, συνεχίζει την εκμάθηση του πετάνκ σε μαθητές δημοτικών σχολείων της Πρέβεζας.

Έτσι το πρωΐ της Πέμπτη υποδέχθηκε τους δασκάλους και τους μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Πρέβεζας στα γήπεδα της Κυανής Ακτής, προκειμένου να τους δείξουν τα ”μυστικά” του αθλήματος.

Οι μικροί μαθητές έδειξαν ενδιαφέρον για το πετάνκ, με τα μέλη του συλλόγου να εξηγούν τους κανόνες, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο παίζεται το παιχνίδι.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Πετάνκ Πρέβεζας ‘’Αμπαλί’’ και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εδαφοσφαίρισης Δημήτρης Καραμανίδης μιλώντας στους προς τους μαθητές τόνισε ότι το άθλημα δεν έχει ηλικία και πως ο καθένας θα μπορούσε να ασχοληθεί.

”Κάνουμε αυτές τις δράσεις αφενός για να κάνουμε γνωστό το άθλημα στο ευρύ κοινό και αφετέρου να καταφέρουμε να έρθουν νέα παιδιά στον αθλητισμό” είπε ο Δημήτρης Καραμανίδης στο onprevezanews.gr.

Τα μέλη του συλλόγου Συλλόγου Πετάνκ Πρέβεζας ‘’Αμπαλί’’ που συμμετείχαν ήταν: Καραμανίδης Δημήτριος, Δημητρίου Αναστάσιος,Τεφας Ηλίας, Σκαριωτης Παναγιώτης, Βαγγέλης Γεώργιος.

Προηγούμενο Άρθρο

Δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας – Την Τετάρτη γίνονται οι ορισμοί σε Λιμενικό Ταμείο, ΔΕΥΑΠ και Ν.Π του Δήμου

Επόμενο Άρθρο

Ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ένταξη πολιτών στο Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...