Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 6:37

Συνελήφθη ο δράστης από την Μυρσίνη σε περιοχή του Σκεπαστού

Μετά από δύο ολόκληρες ημέρες ανθρωποκυνηγητού για τον δράστη του αιματηρού επεισοδίου στην Μυρσίνη Πρέβεζας, ο 48χρονος συνελήφθη σε περιοχή του Σκεπαστού λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας.

Πάνοπλοι αστυνομικοί με την συνοδεία σκύλων και εναέριων μέσων χτένιζαν επί δύο ολόκληρες ημέρες την ευρύτερη περιοχή, ενώ υπήρχαν μπλόκα παντού αποτρέποντας τον δράστη να διαφύγει.

Ο 48χρονος που για άγνωστο λόγο σήκωσε την καραμπίνα του και πυροβόλησε από κοντινή απόσταση θανάσιμα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), έναν 40χρονο από το Μεγαδένδρο ιδιοκτήτη καφενείου, αλλά και τον ίδιο του τον αδελφό, συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, έπειτα από πληροφορίες που δόθηκαν.

Η σύλληψη έγινε σε περιοχή δίπλα σε ποτάμι σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, με τον δράστη να μην φέρει καμία αντίσταση προς τους αστυνομικούς.

Ήδη ο 48χρονος έχει οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας για ανάκριση με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν πλέον να είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου που συγκλόνισε ολόκληρο το Ν. Πρέβεζας, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει μιλήσει μέχρι στιγμής στους αστυνομικούς, ενώ κανείς από τους δικούς του δεν έχουν καταφέρει να τον δουν, λόγω της ανάκρισης.

Προηγούμενο Άρθρο

Δεν τα κατάφερε ο 40χρονος που πυροβολήθηκε και ”έφυγε” πριν από λίγο

Επόμενο Άρθρο

Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας συμμετείχε με ποδηλατοβόλτα ο Δήμος Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...