Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 22:31

Συνελήφθη αλλοδαπός στα Ιωάννινα για μεταφορά παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθη χθες αργά (17-03-2022) το βράδυ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά παράτυπων μεταναστών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο αλλοδαπές και ένας αλλοδαπός, που στερούνταν των απαιτούμενων ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη είσοδό τους στη χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις παράτυποι μετανάστες είχαν εισέλθει νωρίτερα παράνομα στη χώρα, μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου, από όπου τους παρέλαβε ο οδηγός του αυτοκινήτου για να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα έναντι οικονομικού ανταλλάγματος, το οποίο θα του παρέδιδαν όταν θα έφταναν στον προορισμό τους.

Κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των -1.240- ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή των παράτυπων μεταναστών καθώς και το παραπάνω αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Κατανυκτικός Εσπερινός την Κυριακή στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου

Επόμενο Άρθρο

Συνελήφθησαν από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας (8) άτομα που ενέχονται σε υπόθεση συστηματικής διακίνησης ναρκωτικών – Όφελος πάνω από 140.000 ευρώ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...