Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 21:20

Συνελήφθησαν στην Ιόνια Οδό δύο αλλοδαποί για διευκόλυνση μεταφοράς παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθησαν στις (17-08-2020) αργά το βράδυ επί της Ιόνιας Οδού  (ύψος Καμπής Άρτας), από αστυνομικούς του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, δύο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διευκόλυνση μεταφοράς παράτυπων μεταναστών.

Ειδικότερα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των δύο αλλοδαπών, με οδηγό τον ίδιο, διαπιστώθηκε ότι από κοινού με τον συγκατηγορούμενό του, διευκόλυναν τη μεταφορά τριών (3) αλλοδαπών γυναικών, οι οποίες στερούνταν των απαιτούμενων ταξιδιωτικών εγγράφων για την είσοδο και παραμονή τους στη χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν παραλάβει τις ανωτέρω από περιοχή των Ιωαννίνων με σκοπό να τις μεταφέρουν στη Λευκάδα, ενώ σε βάρος δύο εξ αυτών εκκρεμούσαν διοικητικά μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των αλλοδαπών κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ προανάκριση ενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας.

Προηγούμενο Άρθρο

Με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας η αποψινή θεατρική παράσταση στο Θεσπρωτικό

Επόμενο Άρθρο

Συνελήφθη ημεδαπή για κλοπή σε χωριό της Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...