Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 9:12

Συνεδρίασε η ΕΦΟΑ – Τροποποίηση του καταστατικού και ο νέος αθλητικός νόμος τα θέματα

Με  θέμα: Τροποποίηση του Καταστατικού της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) συνεδρίασαν την Κυριακή 22/05/2022 τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΕΦΟΑ. Συζητήθηκε το άρθρο  που  αφορά τον ορισμό υποψηφίων στη Γενική Συνέλευση για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου – Εθνικής  Επιτροπής – Εξελεγκτικής  Επιτροπής – Εθνικής Επιτροπής κλπ.

Απορρίφτηκε η πρόταση για την ελεύθερη υποψηφιότητα οποιουδήποτε απλού μέλους του κάθε σωματείου χωρίς απόφαση του Δ.Σ.

Εγκρίθηκε με ποσοστό 85% ότι αρμόδιο να ορίσει τους υποψήφιους για τις εκλογές της ΕΦΟΑ είναι το Δ.Σ. του  κάθε συλλόγου επιλέγοντας από τους έχοντες καταθέσει αίτηση στο Δ.Σ.

Διαπιστώθηκε άλλη μια φορά ότι μειοψηφία και πλειοψηφία ενεργούν αποτελεσματικά από κοινού με στόχο  την αναβάθμιση του τένις.

Σε προηγούμενη Γενική Συνέλευση προ μηνός ομόφωνα εγκρίθηκαν όλα τα άρθρα που έπρεπε να  τροποποιηθούν και να εναρμονισθούν με τον Νέο Αθλητικό Νόμο της ΓΓΑ που αφορά όλες τις ομοσπονδίες.

Εκ μέρους της Γυμναστικής Ένωσης Πρέβεζας θέλω να συγχαρώ τον αθλητή του ομίλου μας ΜΠΡΙΚΟ  ΑΘΑΝΑΣΙΟ, νικητή του Πανελλαδικό OPEN κατηγορίας 10 ετών που διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα για την  εξαιρετική επίδοση του και να του ευχηθώ να συνεχίσει με το ίδιο ζήλο.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Γούρι για την Μαρία Σάκκαρη ο Τάκης Παππάς – Νίκη και 4η θέση στον κόσμο

Επόμενο Άρθρο

Στην τελική ευθεία το Preveza Jazz Festival – Έναρξη Πέμπτη 26 Μαΐου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...