Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 1:15

Συναντήσεις με Βουλευτές της Ηπείρου, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος και τον Αρχηγό του Π.Σ. είχε η Ε.Υ.Π.Σ.Π.Η.

Αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Η. απαρτιζόμενη από τον Πρόεδρο Βράστο Βασίλειο, τον Οργανωτικό Γραμματέα Γεωργόπουλο Ευάγγελο και το τακτικό μέλος Κορτσινόγλου Ααρών, μετέβηκε το διήμερο 28 και 29 Νοεμβρίου στην Αθήνα για συναντήσεις με βουλευτές της Ηπείρου, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και με τον Αρχηγό του ΠΣ,  Αντιστράτηγο Γεώργιο Πουρναρά και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Παπαγεωργίου Βασίλειο.

Στις ανωτέρω συναντήσεις τέθηκαν πάγια αιτήματα αλλά και υπηρεσιακά ζητήματα της περιφέρειας Ηπείρου.

Η Ένωσή μας παρέδωσε υπόμνημα με τα συγκεντρωτικά ζητήματα. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην υποστελέχωση των Υπηρεσιών της Ηπείρου, στο ζήτημα της μετακίνησης των συναδέλφων με οχήματα της υπηρεσίας για έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες, στην αξιοποίηση του τμήματος της ΕΜΟΔΕ και σε αστικά συμβάντα μετά την λήξη της αντιπυρικής περιόδου καθώς και σε ζητήματα νομικής υποστήριξης συναδέλφων όταν αυτά προκύπτουν από υπηρεσιακά συμβάντα.

Οι συναντήσεις έλαβαν χώρα σε θερμό κλίμα και με διάθεση από όλους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Συγκεκριμένα έγιναν συναντήσεις με:

  • Την Υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα. Κεφάλα Μαρία
  • Τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Παπαγεωργίου Βασίλειο
  • Τον Αρχηγό του Π.Σ,  Αντιστράτηγο Γεώργιο Πουρναρά
  • Την Δ’ Αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή Ν.Άρτας κα. Όλγα Γεροβασίλη
  • Τον βουλευτή Ν.Άρτας κ.Γεώργιο Στύλιο
  • Τον βουλευτή Ν.Θεσπρωτίας κ. Βασίλειο Γιόγιακα
  • Τον βουλευτή Ν.Ιωαννίνων κ.Ιωάννη Τσίμαρη.
  • Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος
  • Δεν υπήρξε συνάντηση με τους βουλευτές, κ. Έξαρχο Νικόλαο, κ. Κυριάκη Σπυρίδωνα και κ. Μπάρκα Κωνσταντίνο λόγω ανειλημμένων τους υποχρεώσεων και δόθηκε εκ νέου ραντεβού για συναντήσεις στους νομούς στους οποίους εκλέγονται.

Η Ε.Υ.Π.Σ.Π.Η. βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των συναδέλφων, αναδεικνύει τα προβλήματα τους και προτείνει λύσεις σε συνεργασία με όλους τους φορείς.

Προηγούμενο Άρθρο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική δράση «Μικρά Οχήματα – Μεγάλη Ευθύνη», του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων και του Ινστιτούτου «Πάνος Μυλωνάς»

Επόμενο Άρθρο

”Απόφαση Φυγής” στην Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...