Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 18:42

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Ζώης Γαλατάς την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου

Συνεχίζεται η προεκλογική παρέμβαση της «ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΉΠΕΙΡΟ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ»

Συνέντευξη τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης  της Πρέβεζας θα παραχωρήσει  τη Τετάρτη 27/9 στις 1 μ.μ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γαλατάς Ζώης στην αίθουσα του επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Το πρωί της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί περιοδεία σε χώρους δουλειάς και στο κέντρο της πόλης ενώ το απόγευμα κλιμάκιο με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη θα επισκεφθεί το Λούρο, τον Ωρωπό , τη Στεφάνη και τη Κερασούντα.

Συνεχίζονται οι προεκλογικές περιοδείες του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γαλατά Ζώη σε όλη την Ήπειρο ενώ κλιμάκια της περιφερειακής κίνησης με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και μέλη της κίνησης περιοδεύουν σε όλη τη περιφερειακή ενότητα. Τις προηγούμενες μέρες κλιμάκια περιόδευσαν σε χώρους εργασίας του δημοσίου της Πρέβεζας , σε χωριά του Θεσπρωτικού , στο Καναλάκι και σε γειτονιές της Πρέβεζας.

Στις περιοδείες παρουσιάζεται το ψηφοδέλτιο και το πρόγραμμα  της παράταξης  . Το δίλημμα που αναδεικύουν τα μέλη της κίνησης για τις εκλογές είναι :  «με την πολιτική της διοίκησης Καχριμάνη της ΝΔ και τη συναίνεση των ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ- ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ όπου οι ζωτικές μας ανάγκες (νερό, απορρίμματα, ελεύθεροι χώροι, αναψυχή, διασκέδαση, υγεία, παιδεία) θα είναι εμπορεύματα και η ζωή μας θα είναι επιβίωση…. ή

 …..με το ανταγωνιστικό κίνημα και πρόγραμμα αναγκών και δικαιωμάτων των  εργαζομένων, της νεολαίας και ανέργων, μικρών αγροτών και κτηνοτρόφων, στην αντεπίθεση για μια αξιοπρεπή ζωή στις πόλεις και τα χωριά μας για το οποίο η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΉΠΕΙΡΟ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα δώσει όλες της δυνάμεις της μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο».

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς σε Καναλάκι-Λούρο-Φιλιππιάδα , σε χωριά των δήμων Ζηρού και Πάργας.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΉΠΕΙΡΟ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Προηγούμενο Άρθρο

Η υποψηφιότητα του Σπύρου Μπόλοση στο ψηφοδέλτιο του Αχιλλέα Γκούμα ανεβάζει τον πήχη ψηλά

Επόμενο Άρθρο

Νέες ταυτότητες: Άνοιξε η πλατφόρμα για ραντεβού – Αναλυτικά όλη η διαδικασία μέσα από 22 ερωτήσεις

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...