Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 2:28

Συνάντηση του Καχριμάνη Αλ. και Μπούρη Γ. με στόχο τη στήριξη της επιχειρηματικότητας

Τους τρόπους στήριξης των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών προκειμένου να αντιμετωπιστεί η οικονομική ύφεση λόγω της πανδημίας, συζήτησαν με τον Περιφέρειαρχη Ηπείρου
κο Αλέξανδρο Καχριμάνη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κος Ιωάννης Μπούρης και ο Γενικός Γραμματέας κος Μηνάς Μικρούλης.

Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας σήμερα Τετάρτη 07/10/2020.

Όπως προέκυψε από την ανταλλαγή απόψεων και μετά από την παράθεση των θέσεων του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, ο κος Καχριμάνης θεωρεί απαραίτητη την στήριξη των επιχειρήσεων, μέσω προγράμματος επιχορήγησης το οποίο θα αποτελέσει ανάσα στον αγώνα επιβίωσής τους αυτήν την δύσκολη περίοδο.

Η δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid_19» θα υπογραφεί άμεσα και θα δοθεί στη δημοσιότητα το αμέσως προσεχές διάστημα με ημερομηνία έναρξης υποβολής προτάσεων την 15η/10/2020, με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης 3.000€ και μέγιστο τις 15.000€, δικαιούχοι είναι οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κος Ιωάννης Μπούρης σε αυτήν την ιδιαίτερη λόγω οικονομικής κρίσης συγκυρία, η Περιφέρεια μέσω της επιχορήγησης των επιχειρήσεων και επαγγελματιών που θα υλοποιήσει δίνει μια σημαντική ελπίδα και ώθηση για την επόμενη μέρα στηρίζοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η συνεργασία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και της Περιφέρειας Ηπείρου θα συνεχιστεί καθώς αποτελεί κοινό στόχο η στήριξη των επιχειρήσεων σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που η πανδημία απειλεί εκτός από τη δημόσια υγεία και την ελληνική οικονομία.

Προηγούμενο Άρθρο

Κλοπή ανταλλακτικών από εταιρία της Πρέβεζας – Δράστης ένας από τους υπαλλήλους της

Επόμενο Άρθρο

Τροπολογία Θεοδωρικάκου για προσλήψεις στην καθαριότητα των δήμων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...