Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 17:40

Συνάντηση του επικεφαλής της “Ανάπτυξης Τώρα” με τον Διευθυντή Π.Ε. Ν. Πρέβεζας

Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργος Νίτσας συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Πρέβεζας Ηλία Μιχάλη, ο οποίος και τον ενημέρωσε αναλυτικά για όλα τα ζητήματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες στο Δήμο Πρέβεζας, εν’ όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Μιχάλης στάθηκε ιδιαίτερα στα ζητήματα της σχολικής στέγης, καθώς ορισμένοι χώροι που στεγάζουν νηπιαγωγεία δεν είναι κατάλληλοι, ενώ επισήμανε πως απαιτούνται βελτιωτικές εργασίες και σε άλλες σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Πρέβεζας.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Νίτσας, μετέφερε την πάγια θέση της “Ανάπτυξης Τώρα” ότι τα ζητήματα παιδείας είναι σε πρώτη προτεραιότητα για την παράταξή του και ανέφερε ότι θα είναι αρωγός στο έργο του Διευθυντή, παρουσιάζοντας και στο δημοτικό συμβούλιο όποια προβλήματα υπάρξουν. Μετέφερε τις ευχές των μελών της παράταξής του  σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές για καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά.

Ευχόμαστε  σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα ξεχωριστά, να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για να συμβάλουν τα μέγιστα, ώστε να εκπληρωθούν τα  όνειρα, οι φιλοδοξίες  και η  επίτευξη των   στόχων  όλων των μαθητών.

Εμείς θα είμαστε δίπλα σας όπως και δίπλα στην δημοτική αρχή για να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας.

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία.καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά και  τους εκπαιδευτικούς .

Ο επικεφαλής της “Αναπτυξης Τώρα” θα συνεχίσει τον κύκλο των συναντήσεών του με την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πρέβεζας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Δυναμική παρουσία των Πυροσβεστών της Ηπείρου στην Δ.Ε.Θ

Επόμενο Άρθρο

Ο ΥΕΘΑ κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος εγκαινίασε το Περίπτερο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην 86η ΔΕΘ (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...