Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 19:27

Συνάντηση του Δημάρχου Πάργας Νίκου Ζαχαριά με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων

Σε εξαιρετικά θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Πάργας Νίκου Ζαχαριά με τους νεοεκλεγέντες Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων. Κατά την εποικοδομητική συζήτηση οι Πρόεδροι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για διάφορα θέματα που αφορούν την λειτουργία των Τοπικών Κοινοτήτων και να εκθέσουν τις ιδέες και τους προβληματισμούς τους.

Με την σειρά του ο Δήμαρχος Πάργας ανέφερε ότι οι Πρόεδροι και τα Τοπικά Συμβούλια των Κοινοτήτων με τις ενέργειες και τις προτάσεις τους μπορούν να εκφράσουν την θέληση και τους προβληματισμούς των δημοτών, καθώς και ότι θεωρεί δεδομένο το ότι με την συνεργασία και  τον συντονισμό θα γίνουν οι απαραίτητες δράσεις που θα οδηγήσουν στην ουσιαστική αναβάθμιση της ζωής όλων.

Επισήμανε ότι το ζητούμενο είναι να δημιουργηθεί μια δυναμική σχέση μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και των Τοπικών Συμβουλίων προκειμένου ο Δήμος να αποκτήσει την αναγκαία εξωστρέφεια με θετικό πρόσημο, δεσμευόμενος να συνεχίζει και σε αυτή την περίοδο τις άμεσες συναντήσεις με τους Δημότες με τακτικές επισκέψεις στα χωριά συνεχίζοντας την «Κυριακή του Δημότη». Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι Πρόεδροι συμπλήρωσαν σχετικό ερωτηματολόγιο που τους δόθηκε.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν και τοποθετήθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Θωμάς Κασκάνης, Δημήτρης Μπούσιος και Γιώργος Χρηστάκης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτιστικών Θεμάτων και Επικοινωνίας Βασίλης Γκίζας και Προϊστάμενοι τμημάτων του Δήμου Πάργας.

Προηγούμενο Άρθρο

Η αδελφότητα Κρανιωτών Πρέβεζας κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Επόμενο Άρθρο

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα κόβει ο Α.Ο Καναλίου την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...