Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 19:30

Συνάντηση του Γιώργου Στύλιου με ετεροδημότες της Αθήνας

Με ετεροδημότες σε τρεις περιοχές της Αθήνας (Γκύζη, Ζωγράφου και Καλλιθέα) συναντήθηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου, ο Γιώργος Στύλιος.

Στις συναντήσεις με τους συντοπίτες του ο κ. Στύλιος αναφέρθηκε στο μετρήσιμο έργο που έχει γίνει αυτά τα χρόνια στην Άρτα σε όλους τους τομείς από τη Νέα Δημοκρατία καθώς και στα διλήμματα των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Ο κ. Στύλιος απευθυνόμενος στις Αρτινές και τους Αρτινούς που είχαν συγκεντρωθεί, προχώρησε  σε μια σύντομη αναφορά στο έργο που έγινε στην Άρτα στους τομείς της παιδείας, της υγείας και των υποδομών. Τομείς της καθημερινότητας που η Νέα Δημοκρατία αφήνει έργο ουσιαστικό όπως:

Οι 100 διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθμίδες,

Η ενίσχυση των δομών υγείας του Νομού με νέα ασθενοφόρα στα Κέντρα Υγείας των ορεινών δήμων,

Η προκήρυξη 19 νέων θέσεων γιατρών για το Νοσοκομείο της Άρτας,

Η λειτουργία του 1ου Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Άρτας

Η στήριξη στους παραγωγούς του νομού που έφτασε τα 82 εκατ. ευρώ.

Στη συνέχεια εστίασε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και το διακύβευμά τους. Τόνισε πως η μόνη παράταξη με ολοκληρωμένο και κοστολογημένο σχέδιο για το μέλλον είναι η Νέα Δημοκρατία.

Συμπληρώνοντας πως αυτά τα τέσσερα χρόνια η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εργάστηκε σταθερά και με συνέπεια για να οικοδομήσει μια άλλη Ελλάδα, την Ελλάδα του 2030.

Να δημιουργήσει μια χώρα με θωρακισμένα σύνορα και διασφαλισμένα τα εθνικά της συμφέροντα. Μια Ελλάδα παραγωγική, πιο Ευρωπαϊκή και με μεγαλύτερη κοινωνική συνοχή.

Υπογράμμισε μάλιστα τις παρεμβάσεις που σχεδιάζει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την υγεία με τη δημιουργία ενός νέου Ε.Σ.Υ. πιο αποτελεσματικού, ενώ αναφέρθηκε και στο οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.

Τις σχεδιαζόμενες αυξήσεις στους μισθούς και τη μείωση της φορολογίας. Για να γίνουν πράξη αυτάόμως, σημείωσε, πως χρειάζεται οι πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη την 25η Ιουνίου και να δώσουν ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υπογράμμισε μάλιστα πως: «Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ψηφίζουμε Κυβέρνηση. Ψηφίζουμε την παράταξη που έχει αποδείξει πως μπορεί να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις, να δώσει λύσεις και να βελτιώσει τη ζωή μας. Ψηφίζουμε αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, δίνουμε ξεκάθαρη εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει πράξη το πρόγραμμα μας. Να δημιουργήσει την ισχυρή και παραγωγική Ελλάδα. Σταθερά, τολμηρά και πάντα μπροστά»!

Προηγούμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (25 Ιουν – 1 Ιουλ 2023)

Επόμενο Άρθρο

Στον ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ η Ειρήνη Κουτρουμπή

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...