Σάββατο, 11 Μαΐου 2024, 17:20

Συνάντηση Σπύρου Κυριάκη και Χρήστου Σταϊκούρα με θέμα τον οδικό άξονα Άκτιο-Αμβρακία

Συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κο Σταϊκούρα είχε χθες 18/10/2023  ο βουλευτής Ν. Πρέβεζας κος Κυριάκης.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο υπουργός κος Σταϊκούρας ενημέρωσε τον βουλευτή για την πορεία ολοκλήρωσης του οδικού άξονα Ακτίο-Αμβρακία εντός του 2023, παρά τις αντιξοότητες και τα προβλήματα τελευταίας στιγμής. Ένα έργο που θα δώσει νέα πνοή στην περιοχή διευκολύνοντας την πρόσβαση στην Πρέβεζα συνδέοντας την με την κεντρική οδική αρτηρία της Ιονίας Οδού, δίνοντας ασφαλή διέλευση και μια σημαντική ώθηση στον τουρισμό και στις επαγγελματικές μεταφορές.

Από την μεριά του ο βουλευτής κος Κυριάκης ενημέρωσε τον υπουργό για την κατάσταση του εσωτερικού οδικού δικτύου του νομού ζητώντας την συνδρομή του υπουργείου όπου είναι δυνατόν στις ενέργειες της Περιφέρειας για την βελτίωση του.

Τα προβλήματα του οδικού δικτύου παραμένουν και διαιωνίζονται έχοντας ως αποτέλεσμα την πρόκληση ατυχημάτων και δυστυχημάτων ενώ και λόγω του αυξημένου όγκου κυκλοφορίας με την ανάπτυξη του τουρισμού το τελευταίο διάστημα παρατηρείται δυσκολία στην κυκλοφορία των πολιτών και επισκεπτών ενώ αποτελεί εμπόδιο στις επαγγελματικές μεταφορές. 

Ο υπουργός σε κλίμα κατανόησης δεσμεύτηκε σε περαιτέρω συνεργασία..

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Βουλευτής Ν. Πρέβεζας

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (22 Οκτωβρίου – 28 Οκτωβρίου 2023)

Επόμενο Άρθρο

Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού – Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση στο ΚΗΦΗ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...