Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 15:53

Συνάντηση Ριζόπουλου – Μητροπολίτη Χρυσόστομου για αξιοποίηση Εκκλησιαστικής ακίνητης περιουσίας

Ο Σπύρος Ριζόπουλος συναντήθηκε  με τον Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομο, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ των θεμάτων της συζήτησης, ήταν η αξιοποίηση  ακίνητης περιούσιας, που πιθανόν να κατέχει η εκκλησία για την ανέγερση νέου νοσοκομείου,  γηροκομείου, και την ανάπτυξη φωτοβολταϊκού πάρκου.

Η συνάντηση διεξήχθη σε κλίμα θετικής διάθεσης για τη διερεύνηση μιας τέτοιας πολλαπλής προοπτικής, ενώ ο κύριος Ριζόπουλος προχώρησε σε επίδοση του προγράμματος των Οριζόντων Ηπείρου, προς τον σεβασμιότατο ούτως ώστε να έχει μια πλήρη εικόνα.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου, έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές και τις συναντήσεις για να πάρει “σάρκα και οστά” το πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων που έχει σχεδιάσει για την Ήπειρο.

Το νέο νοσοκομείο και το γηροκομείο  στην Πρέβεζα αποτελούν θέματα άμεσης προτεραιότητας για τον Σπύρο Ριζόπουλο. Το φωτοβολταϊκό πάρκο είναι η ενεργειακή υποδομή για φθηνή και “καθαρή” ηλεκτρική ενέργεια στην Ήπειρο και παράλληλα θα μειώσει το ενεργειακό κόστος των ΤΟΕΒ.

Προηγούμενο Άρθρο

Άνθισε ο «Δήμος της καρδιάς μας!» με τις δυναμικές και όμορφες παρουσίες των υποψηφίων γυναικών Δημοτικών & Τοπικών Συμβούλων του Νίκου Γεωργάκου

Επόμενο Άρθρο

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Πρέβεζας για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...