Συνάντηση Νίκου Γεωργάκου με τον πρόεδρο του Π.Ι.Σ Αθανάσιο Εξαδάκτυλο (φωτογραφίες-βίντεο)

Ημερομηνία:

spot_img

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος στην Πρέβεζα, όπου επισκέφθηκε το δημαρχείο Πρέβεζας, προκειμένου να βρεθεί με τον Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο.Ο κ. Εξαδάκτυλος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Ι.Σ Πρέβεζας κ. Δήμα και τον Γραμματέα κ. Σουμαλεύρη επισκέφτηκαν τον Νίκο Γεωργάκο λίγο πριν την σύσκεψη στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος συνομιλώντας με τον κ. Εξαδάκτυλο του ζήτησε την βοήθεια για τον θέμα κατασκευής ενός νέου Νοσοκομείου στην Πρέβεζα, λέγοντας του όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, τονίζοντας την αναγκαιότητα του, καθώς οι απαιτήσεις πλέον έχουν αλλάξει στην Π.Ε Πρέβεζας.Ο κ. Γεωργάκος μίλησε για το χρόνιο θέμα κατασκευής του νέου νοσοκομείου στην Πρέβεζας, μιλώντας για λάθος κινήσεις παλαιοτέρων ετών από πολλούς παράγοντες.

Πλέον είναι η ώρα η Πρέβεζα να απόκτηση ένα νέο υπερσύγχρονο Νοσοκομείο για αυτό τον λόγο τόσο ο Δήμος όσοι και οι υπόλοιποι φορείς του τόπου δηλώνουν έτοιμοι για αυτό.

Το επόμενο θέμα συζήτησης ήταν η διαχείριση της Πανδημίας στον Δήμο Πρέβεζας, με τον Νίκο Γεωργάκο να τονίζει πως η Πρέβεζα ήταν μία από τις ελάχιστες περιοχές της Ελλάδας με πολύ χαμηλά νούμερα σε κρούσματα με τον Δήμο και όλες τις αρμόδιες αρχές να κάνουν πολύ καλή δουλειά.Ο κ. Εξαδάκτυλος από την πλευρά του είπε ότι γνωρίζει το θέμα για το νέο νοσοκομείο, τόνισε ότι είναι αναγκαία η κατασκευή του και ως πρόεδρος του Π.Ι.Σ θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του να βοηθήσει προς την κατεύθυνση αυτή.

Όσον αφορά την Πανδημία ο κ. Εξαδάκτυλος είπε ότι παρακολουθούσαμε τους αριθμούς καθημερινά με την Πρέβεζα να βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα και για αυτό πολλοί παράγοντες έπαιξαν ρόλο, οι υγειονομικές αρχές, ο Δήμος αλλά και οι πολίτες οι οποίοι τηρούσαν τα μετρά καταλαβαίνοντας ότι η υγεία όλων εξαρτώταν από την τήρηση των μέτρων, κάτι που έπραξαν.

Στο τέλος ο Δήμαρχος προσέφερε στον κ. Εξαδάκτυλο δύο βιβλία με την ιστορία της πόλης.Δείτε το βίντεο της συνάντησης:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Baby College Academy: Σημαντική επένδυση στην προσχολική εκπαίδευση της Πρέβεζας

Το Baby College μεταστεγάζεται στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του...

Μετατίθεται για την Κυριακή 30 Αυγούστου η Γιορτή της Σαρδέλας – Το Σάββατο η Βαρκαρόλα στο λιμάνι της Πρέβεζας

Η Πρέβεζα ετοιμάζεται να γιορτάσει τη Σαρδέλα και φέτος,...

Κοιμήθηκε στον πύργο του ναυαγοσώστη στην Αγράμπελη Αγίου Γεωργίου Πρέβεζας

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό καταγράφηκε νωρίς το πρωί στην παραθαλάσσια...