Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 1:58

Συνάντηση Νίκου Γεωργάκου με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο, ο οποίος τον ενημέρωσε για την καμπάνια προβολής της Πρέβεζας «Πρέβεζα 2020: η Ασφάλεια της Ελευθερίας», που είχε ως αποτέλεσμα τη διπλή διεθνή αναγνώρισή της από το EUROPEAN BEST DESTINATION ως πέμπτου ασφαλέστερου προορισμού στην Ευρώπη, με την πρώτη ασφαλέστερη παραλία.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:

«Παρακολουθώ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και πολύ μεγάλη ευχαρίστηση την τεράστια πρόοδο που κάνει η νέα δημαρχιακή αρχή στην Πρέβεζα για την προβολή της πόλης, την τουριστική της ανάδειξη, την ψηφιακή της πρόοδο και την απορρόφηση των πόρων του ευρωπαϊκού προγράμματος Interreg. Γενικώς, έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό».

Από την πλευρά του ο κ. Νίκος Γεωργάκος ανέφερε:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα οι Δήμοι αποτέλεσαν σε άψογη συνεργασία με την ΚΕΔΕ και την Κυβέρνηση, την εμπροσθοφυλακή στην επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας και της εφαρμογής των αναγκαίων μέτρων στο πλαίσιο που τους αναλογούσε ώστε να βγούμε όλοι μαζί νικητές.

Σήμερα, επισκέφθηκα τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επανεκκίνησης της οικονομίας της χώρας, που αποτελεί και την βασική προτεραιότητα του Πρωθυπουργού, με ιδιαίτερη χαρά, υπερηφάνεια αλλά και ευθύνη ως Δήμαρχος Πρέβεζας που δίνει τη μάχη για την τρέχουσα τουριστική περίοδο. Το αποτέλεσμα της καμπάνιας προβολής της Πρέβεζας #Preveza2020_BeSafe_BeFree! το οποίο ανέδειξε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου ως προς τις ανάγκες της πανδημίας στη νέα τουριστική περίοδο, αποτέλεσε το γεγονός που οδήγησε στη διπλή διεθνή αναγνώριση της πρώτης ασφαλέστερης παραλίας στην Ευρώπη, της ενιαίας ατελείωτης αμμουδιάς, καθώς και του πέμπτου ασφαλέστερου προορισμού από το EUROPEAN BEST DESTINATION.

Η διάκριση αυτή αποτελεί εργαλείο αξιοποίησης για τους επιχειρηματίες του τουρισμού στην περιοχή μας αλλά και όλη την αγορά, η οποία αυτή τη στιγμή καλείται να σταθεί όρθια μέσα στις δύσκολες συνθήκες τις πανδημίας ώστε να βγούμε νικητές και στη μάχη για την ανάταξη της οικονομίας.

Η καμπάνια του Δήμου Πρέβεζας, «Πρέβεζα 2020 η Ασφάλεια της Ελευθερίας!» #Preveza2020_BeSafe_BeFree! σε συνδυασμό με τη διπλή διεθνή διάκριση, διαφήμισε το υψηλό επίπεδο ασφάλειας στην περίοδο της πανδημίας αλλά και τη μοναδική ομορφιά της χώρας μας στα μεγαλύτερα διεθνή μέσα όπως το Forbes, τη Daily Mirror, καθώς και σε ΜΜΕ πολλών χωρών έχοντας ως μακροπρόθεσμο στόχο την ανάδειξη της περιοχής μας σε πόλο προσέλκυσης μεγάλων στρατηγικών ιδιωτικών επενδύσεων στον τουρισμό και όχι μόνο στην Πρέβεζα.

Επέδωσα στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων τα λογότυπα της διπλής διεθνούς διάκρισης που έχουν πλέον στη διάθεσή τους οι επιχειρηματίες στην περιοχή μας καθώς και αυτό της καμπάνιας του Δήμου Πρέβεζας ευχαριστώντας τον για το ενδιαφέρον του να προωθήσει την επενδυτική δυναμική της περιοχής μας.

Είμαι πεπεισμένος ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ως άνθρωπος που γνωρίζει καλά την αγορά από όπου προέρχεται και ως Υπουργός των έργων, θα σταθεί έμπρακτα κοντά στο project της ανάπτυξης και αναβάθμισης της περιοχής μας, που θα στηρίξει με μετρήσιμο τρόπο τους επιχειρηματίες της περιοχής μας και τον προσκαλώ να επισκεφθεί την όμορφη και ασφαλή Πρέβεζα γιατί γνωρίζω ότι έχει πολλούς και καλούς φίλους στον τόπο μας».

Προηγούμενο Άρθρο

30 χρόνια Fast Food Elvis – 30 χρόνια ιστορία και παράδοση

Επόμενο Άρθρο

Γενική συνέλευση του συλλόγου εστίασης Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...