Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 7:48

Συνάντηση Θοδωρή Ζαγοράκη με Θωμά Κάρτσακλα

Τη Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 στα Γραφεία της Ε.Π.Ο. πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Πρόεδρου της Ε.Π.Ο. κ. Ζαγοράκη Θεόδωρου και του Προέδρου της Ε.Π.Σ.Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Κάρτσακλα Θωμά.

Οι δύο άνδρες συνδέονται με προσωπική φιλία και η συζήτηση που αφορούσε τις ανάγκες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ένωσής μας διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα. Ο Πρόεδρος της Ένωσης ενημέρωσε τον κ.Ζαγοράκη ότι είναι επιτακτική ανάγκη η οικονομική ενίσχυση των Σωματείων της Γ’ Εθνικής αλλά και των υπόλοιπων Ερασιτεχνικών Σωματείων όλων των  Κατηγοριών, λόγω της έκτακτης κατάστασης που επλήγησαν τα Σωματεία λόγω της πανδημίας. Επίσης συζητήθηκε και ολιστική μελέτη η οποία θα απασχολήσει την Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. 25/6/2021.

Τέλος ο κ.Ζαγοράκης ενημέρωσε τον κ.Κάρτσακλα ότι κατά την περίοδο του καλοκαιριού θα επισκεφτεί την Πρέβεζα και στη συνέχεια θα περάσει ένα μεγάλο μέρος των διακοπών του στη Λευκάδα, έχοντας έτσι τα Σωματεία μας την ευκαιρία να παρευρεθούν σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο..

Για την Ε.Π.Σ. Πρέβεζας -Λευκάδας

Ο Πρόεδρος

Θωμάς Κάρτσακλας

Προηγούμενο Άρθρο

Υφυπουργείο Αθλητισμού: Τα κυριότερα σημεία του νέου αθλητικού νομοσχεδίου

Επόμενο Άρθρο

Στο 9th Regional Growth Conference συμμετείχε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού κ. Λεωνίδας Αργυρός εκπροσωπώντας το Δήμο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...