Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 21:42

Συμμετοχή της Περιφέρειας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2024

Η Περιφέρεια Ηπείρου, συνεχίζοντας το πρόγραμμα προώθησης των τοπικών προϊόντων σε ξένες αγορές, πρόκειται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2024, που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 23 Οκτωβρίου 2024 στο Παρίσι.

Η εν λόγω έκθεση διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και θεωρείται το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο των τροφίμων, που «αποκαλύπτει» τις τάσεις και τις καινοτομίες  που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του «αύριο». Δίνει τη δυνατότητα συνάντησης παραγωγών και αγοραστών από όλο τον κόσμο, ενώ όπως έχει καταγραφεί,  από τους επισκέπτες της Έκθεσης το 70% περίπου αναζητά νέα προϊόντα και προμηθευτές. 

Προϋπόθεση για την συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν ή να δραστηριοποιούνται εντός της Περιφέρειας Ηπείρου,  να έχουν πιστοποιημένα προϊόντα και δυναμική εξαγωγών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν το αργότερο ως τις 19-03-2024στoe-mail: s.fouki@php.gov.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στo τηλέφωνο 26510-87151 (κ. Σοφία Φούκη). 

Προηγούμενο Άρθρο

Εμπορικές συμφωνίες για διάθεση προϊόντων από 45 παραγωγούς της Ηπείρου στην FoodExpo

Επόμενο Άρθρο

Εκπαιδευτική επίσκεψη του Γυμνασίου Θεσπρωτικού στη δομή ΔΥΠΑ Ιωαννίνων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...