Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 4:24

Συμβαίνει τώρα: Εκτροπή Ι.Χ στη Ν. Κερασούντα με τραυματισμό (βίντεο)

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτή την στιγμή στην Πρέβεζα ήταν η αιτία μίας εκτροπής Ι.Χ στον δρόμο καρμανιόλα όπως έχει χαρακτηριστεί από τους περισσότερους οδηγούς και δικαίως,  στην Γέφυρα Καλογήρου, στο ύψος του παλιού κεραμοποιείου.

Αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να στρίψει προς την Ν. Κερασούντα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα το Ι.Χ να βγει εκτός πορείας.

Αμέσως στο σημείο βρέθηκαν περιπολικά του αστυνομικού τμήματος Ζηρού και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να μεταφέρει τον οδηγό του Ι.Χ τραυματισμένο στο Νοσοκομείο της Άρτας.

Κάτοικοι της περιοχής επικοινώνησαν με το onprevezanews.gr, κάνοντας λόγω για σημείο καρμανιόλα, στο οποίο πολύ συχνά γίνονται τροχαία ατυχήματα, στα οποία έχουμε θρηνήσει και συνανθρώπους μας.

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα μας μετέφεραν έχουν επικοινωνήσει και ενημερώσει πολλές φορές τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να αλλάξουν τις συνθήκες του δρόμου, όπως τοποθέτηση νέου ασφαλτοτάπητα, τοποθέτηση φωτισμού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει ανταπόκριση.

”Εώς πότε θα θρηνούμε συνανθρώπους μας” μας είπαν αγανακτισμένοι.

Δείτε το βίντεο από το σημείο του τροχαίο:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Σε… αποθήκες οι πυροσβέστες.. Τριτοκοσμικές συνθήκες διαμονής!

Επόμενο Άρθρο

Άρτα: Εντοπίστηκε ο 29χρονος που φέρεται να πυροβόλησε τον πεθερό του

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...