Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 13:03

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΤΑΝΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ”ΑΜΠΑΛΙ”: Πρόσφερε τρόφιμα και ευχές στο Γηροκομείο Πρέβεζας

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΤΑΝΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ”ΑΜΠΑΛΙ” προχώρησε σε μία πολύ ανθρώπινη και ευαίσθητη χειρονομία απέναντι σε συνανθρώπους μας, ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που βρίσκονται στο γηροκομείο της Πρέβεζας.

Αντιπροσωπεία του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο Δημήτρη Καραμανίδη, επισκέφτηκαν το πρώΐ του Σαββάτου το γηροκομείο και προσέφεραν τρόφιμα, λάδι, ημερολόγια του συλλόγου για το 2022 καθώς και ευχετήριες κάρτες με ευχές για υγεία και καλή χρονιά.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΤΑΝΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ”ΑΜΠΑΛΙ” Δημήτρης Καραμανίδης στο onprevezanews.gr, πρόκειται για μία κίνηση κοινωνικού χαρακτήρα, προσφέροντας σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πρώτα μία ”αγκαλιά” και δεύτερο είδη που πραγματικά τα έχουν ανάγκη.

”Ο σύλλογος μας δραστηριοποιείται από το 2002 στην Πρέβεζα και απαριθμεί περισσότερα από 60 μέλη και εμείς ως νέο Δ.Σ αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μία προσπάθεια αλληλεγγύης προς όλους εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Να νιώσουν ότι υπάρχουν κάποιοι που τους σκέφτονται και τους νοιάζονται. Θα συνεχίσουμε λοιπόν αυτή την προσπάθειά μας, τόσο το Δ.Σ όσο και τα μέλη μας” είπε χαρακτηριστικά.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΤΑΝΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ”ΑΜΠΑΛΙ”, είναι επίσημο μέλος της νεοϊδρυθείσας, Ελληνικής Ομοσπονδίας, η οποία έχει έδρα την πόλη της Πρέβεζας, όπου σκοπό έχει την ανάπτυξη του αθλήματος σε ολόκληρη την Ελλάδα και την ”είσοδό” του ακόμη και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ως επίσημο αγώνισμα.

Μην ξεχνάμε ότι ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΤΑΝΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ”ΑΜΠΑΛΙ”, έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα πολλά Πανελλήνια Πρωταθλήματα στην Πρέβεζα με την συμμετοχή δεκάδων αθλητών από συλλόγους της χώρας, οι οποίοι γνώρισαν από κοντά τις ομορφιές της πόλης μας και έκαναν πολλές φιλίες.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Η Ένωση γονέων Πρέβεζας για το άνοιγμα των σχολείων

Επόμενο Άρθρο

Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας: Η Μικρή “Βηθλεέμ “στην Καστροσυκιά της Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...