Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 19:36

Συγχαρητήριο μήνυμα για συντονισμό δράσεων σε συνεργασία με Σχολικό Σύμβουλο Γαλλικής Γλώσσας εν όψει της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Η  Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου  Πρέβεζας  συγχαίρει  θερμά  τη συνεργασία και τη  συμμετοχή των είκοσι (20) μαθητριών και  μαθητών της Β’ τάξης του τμήματος Γαλλικών  του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας σε εκπαιδευτική δράση  με θέμαꓽ«JeuxOlympiques, Paris 2024» που διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Γαλλικής κα Ιασονίδου Φωστήρα σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό του τμήματος κα Τριανταφυλλοπούλου Ιωάννα.

Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα μεταξύ άλλων να ενημερωθούν και να συμμετέχουν ενεργά σε θέματα που αφορούν στις αξίες των ΟλυμπιακώνΑγώνων και να λάβουν μέρος σε εκπαιδευτικό παιχνίδι. Η δράση έλαβε χώρα την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024  στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας. Η εμπειρία  τους οδήγησε σε ευφάνταστα έργα εμπνευσμένα από αυτές , τους συγχαίρουμε θερμά καθώς και τις διοργανώτριες του εργαστηρίου, την εκπαιδευτικό ΠΕ5, Γαλλικής γλώσσας στο  σχολείο μας καθώς και τη  και τη σχολική Σύμβουλο Γαλλικής Γλώσσας. Μπορείτε να θαυμάσετε κάποιες από τις δημιουργίες των μαθητών στις επισυναπτόμενες διαφάνειες.

Η Διευθύντρια

Βαρβάρα Ζαντραβέλη

Προηγούμενο Άρθρο

Μεσσηνιακή Αμφικτυονία: Η Μεσσηνία τιμά τον Μπάμπη Τσόκα

Επόμενο Άρθρο

Προκήρυξη του προγράμματος «Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις» 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...