Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 23:55

Στράτος Ιωάννου: Ξεκίνησε η συγκέντρωση ειδών ανθρωπιστικής βοήθειας για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις φονικές και καταστροφικές πλημμύρες σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιφέρειας Ηπείρου

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η Περιφέρεια Ηπείρου μέσω του «Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης» της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ενεργοποιείται και πάλι και αναλαμβάνει την πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών ανθρωπιστικής βοήθειας για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις φονικές και καταστροφικές πλημμύρες σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η χώρα μας βιώνει πρωτόγνωρες συνθήκες και μεγάλες φυσικές καταστροφές και πρέπει όλοι μαζί να σταθούμε με ανθρωπισμό και αλληλεγγύη δίπλα στους συμπολίτες μας στις πληγείσες περιοχές, που βρίσκονται σε αυτή την τραγική κατάσταση.

Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες της Ηπείρου να συμμετέχουν σε αυτή μας την προσπάθεια, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά, και για μια ακόμη φορά να αποδείξουμε έμπρακτα την συμπαράστασή μας αποστέλλοντας την απαραίτητη υλική βοήθεια στους συνανθρώπους μας. 

Η συλλογή των ειδών ξεκίνησε σήμερα και θα πραγματοποιείται καθημερινά (ώρες 8.00 π.μ. έως 15.00μ.μ.) στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Πρέβεζας, Περδικάρη 1.

Τα είδη που είναι απαραίτητα είναι τα κάτωθι :

(ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ)

  1. ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ
  2. Παπλώματα
  3. Κουβέρτες
  4. Σεντόνια
  5. Μαξιλάρια
  6. Πετσέτες
  7. ΡΑΝΤΖΑ – ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙΑ
  8. ΡΟΥΧΑ ( ΑΝΤΡΙΚΑ- ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ – ΠΑΙΔΙΚΑ)
  9. ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
  10. ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ
  11. ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
  12. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
Προηγούμενο Άρθρο

Δήμος Ζηρού: Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ”Μαζί για τον Πολίτη”

Επόμενο Άρθρο

Εκδήλωση για τις post-covid εποχή από τον Δήμο Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...