Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 19:39

Στο OPEN TV σε ζωντανή σύνδεση η Πρέβεζα (VIDEO)

Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 και λίγο μετά τις 09:00, ο Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας Χαλκίδης Πολύκαρπος παραχώρησε συνέντευξη σε ζωντανή σύνδεση από την εντυπωσιακή Μαρίνα της Πρέβεζας, μέσω Skype στην συχνότητα του OPEN TV όπου και συνομίλησε με τους παρουσιαστές της εκπομπής, Άκη Παυλόπουλο και Ευλαμπία Ρέβη για τις ομορφιές του Νομού μας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης αναφέρθηκε για τα τουριστικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού μας αλλά και για ποιον λόγο θα πρέπει κάποιος να έρθει και να επιλέξει τον Νομό της Πρέβεζας για τις διακοπές του.

Πιστεύουμε στην εξωστρέφεια στην επικοινωνιακή πολιτική, στις δημόσιες σχέσεις, ώστε ο Νομός μας να μπει στην πρώτη θέση και να είναι επίκεντρο σε όλους τους επενδυτικούς και παραγωγικούς τομείς.

Ο Νομός της Πρέβεζας με τις υπέροχες Παραλίες, τους μοναδικούς Αρχαιολογικούς χώρους, με ναυαρχίδα την Αρχαία Νικόπολη, τα επιβλητικά Κάστρα, τον Μοναδικό Αχέροντα, το επιβλητικό μνημείο του Ζαλόγγου, τον σπάνιο υδροβιότοπο του Αμβρακικού με την ασυναγώνιστη χλωρίδα και πανίδα που διαθέτει, με την φαντασμαγορική Μαρίνα που κοσμεί το λιμάνι της Πόλης, με το σύγχρονο αεροδρόμιο του Ακτίου, την απίθανη  γαστρονομία, τον πολιτισμό και την κουλτούρα της Πρέβεζας, τις πολιτιστικές και αθλητικές  εκδηλώσεις, σε συνδυασμό όλα αυτά μεταξύ τους, μπορούμε να μιλάμε γισ επιμήκυνση της τουριστικής περίοδου περισσότερο από τους 6 μήνες.

Στοχεύουμε ως Ένωση στον εναλλακτικό τουρισμό και προς αυτήν την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό του Τόπου αλλά και το καλό όλων των παραγωγικών κλάδων με περισσότερη βαρύτητα στον ξενοδοχειακό και πρωτογενή τομέα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κανάλι του OPEN TV για τον πολύτιμο χρόνο που μας προσέφερε, τους παρουσιαστές της εκπομπής Άκη Παυλόπουλο και Ευλαμπία Ρέβη αλλά και όλους τους συντελεστές της εκπομπής για το άψογο τηλεοπτικό αποτέλεσμα.

 Με τιμή
 Το Δ.Σ.

https://www.youtube.com/watch?v=0kisN5u-Cn0&t=2s


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο κτίριο της Φιλαρμονική ”Ορφέας” Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Η Πρέβεζα τίμησε την Έξοδο του Μεσολογγίου – Τον Δήμο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Δαρδαμάνης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...