Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 14:45

Στο MEGA TV με Zumba η Κυανή Ακτή της Πρέβεζας (video)

Έναρξη της Τουριστικής περιόδου με Zumba από την μοναδική παραλία της Κυανής Ακτής της Πρέβεζας, χάρισαν όμορφες εικόνες μέσα από το νερό η ομάδα της Μαριέττας Γκούμα η οποία είναι  χοροδιδάσκαλος.

Την Κυριακή 30 Μαΐου 2021 η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας φρόντισε για ακόμη μια φορά να προβληθεί ο Νομός της Πρέβεζας μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA με ένα ιδιαίτερο τρόπο  χορεύοντας Zumba μέσα στην θάλασσα με την βοήθεια και την συνεργασία της Μαριέττας όπου και την ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε επίσης και όλα τα παιδιά που ήταν στην ομάδα και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα.Ο τουρισμός είναι όμορφες εικόνες, όμορφες στιγμές, αδρεναλίνη, εμπειρίες, χαμόγελα, δράσεις, απολαύσεις, ξεγνοιασιά, ρομαντισμός,γεύσεις, όμορφες αισθήσεις.

Όλα αυτά και πολλά άλλα φτιάχνουν το Τουριστικό πακέτο που ψάχνει να βρει ο Τουρίστας όταν επιλέγει έναν Τουριστικό προορισμό και είναι σίγουρο πως ο Νομός μας τα διαθέτει όλα πλουσιοπάροχα.

Η Νέα Ένωση θα φροντίσει το επόμενο διάστημα να προβληθούν όλα τα ιδιαίτερα και σημαντικά πράγματα και γεγονότα που έχει ο Νομός της Πρέβεζας ώστε να γίνουμε ακόμη ποιο γνωστή ως τουριστικός προορισμός.

Με θετική Ενέργεια, Εξωστρέφεια, Αγάπη  και Σεβασμό τόσο για τον τόπο που ζούμε αλλά και για Την επιχειρηματικότητα. Θα πρέπει τακτικά να βγάζουμε ως Νομός τις καλύτερες εικόνες και εντυπώσεις. Πάθος για Ζωή και για δημιουργία.

Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια φορά ακόμη το MEGA CHANNEL τους παρουσιαστές της εκπομπής “MEGA Σαββατοκύριακο “Ντίνο Σιομόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα, όπως επίσης και όλους τους συνεργάτες της εκπομπής.

 Με τιμή το ΔΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Το Νοσοκομείο Πρέβεζας για την απώλεια του ιατρού Νίκου Αναγνωστάκη

Επόμενο Άρθρο

Σύσκεψη με πρωτοβουλία της ΛΑΝΤΖΑ στην Ανθούσα Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...