Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 7:05

Στο MEGA Channel για 26 ολόκληρα λεπτά η Πρέβεζα

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Π. Ε. Πρέβεζας Χαλκίδης Πολύκαρπος καλέστηκε από την παραγωγή του MEGA CHANNEL για να συμμετάσχει στην ζωντανή εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο” με παρουσιαστές της εκπομπής τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα όπως και με αξιόλογους συνομιλητές την δικηγόρο Αριάδνη Νούκα και τον φοροτεχνικό κύριο Μιχάλη Αντωνόπουλο, για μια ανοιχτή τηλεοπτική συζήτηση σε όλα τα επίπεδα για την απερχόμενη τουριστική περίοδο που πέρασε στην Πρέβεζα αλλά και για τα μεγάλα”ΑΓΚΑΘΙΑ” που ταλανίζουν  και έχουν σε «ομηρία» τον ξενοδοχειακό κλάδο όπως η άδικη φορολογία, οι δυσβάσταχτες ασφαλιστικές εισφορές,τα AirBNB, ο φόρος διανυκτέρευσης όπου επιβαρύνουν τον πελάτη, η Ενέργεια (Ρεύμα, πετρέλαιο), πνευματικά δικαιώματα και πολλά άλλα.

Έγινε ένας πολύ γόνιμος διάλογος που συμφώνησαν άπαντες πως όταν το κράτος χρειάζεται έσοδα κοιτάζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που οι συγκεκριμένες βρίσκονται σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση.

Ο Πρόεδρος ανέφερε επίσης πως ο τουριστικός κλάδος ήταν πάντα δίπλα στο κράτος και έβαλε πλάτη όπως την εποχή που μπήκαμε στα μνημόνια και συνεχίζει να βοηθάει την συνολική κατάσταση της οικονομίας.

Επισης τόνισε για μια φορά ακόμη πώς θα πρέπει το επίδομα ανεργίας να γίνει επίδομα εργασίας για κοινό όφελος και προς τις δύο κατευθύνσεις, των επιχειρήσεων αλλά και των εργαζομένων.

Με όραμα, εξωστρέφεια, επικοινωνιακή πολιτική, δημόσιες σχέσεις και στρατηγική η Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας συνεχίζει την προώθηση και προβολή του Νομού μας εδώ και 17 ολόκληρα χρόνια.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό του  MEGA Channel, τους παρουσιαστές της εκπομπής Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα, τους συντελεστές του Control για το άψογο αποτέλεσμα της τηλεοπτικής σύνδεσης αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ για το τηλεοπτικό κανάλι MEGA Channel.

Με Τιμή
Το Δ.Σ. της Ένωσης

Προηγούμενο Άρθρο

Το Αστυνομικό Τμήμα Καναλακίου επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας Αχιλλέας Γκούμας

Επόμενο Άρθρο

Δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας από το ΚΗΦΗ και τον Δήμο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...