Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 1:07

Στο Παγκόσμιο Φόρουμ γυναικών στην Μπανγκόκ η Αγγελική Κωνσταντινίδη – Τι είπε για Γιάννη Μπούρη και Επιμελητήριο (βίντεο)

Το μέλος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και της ΕΕΔΕΓΕ Αγγελική Κωνσταντινίδη μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με τον Γιάννη Βασιλειάδη, στο Ράδιο Πρέβεζα 93.

Η κ. Κωνσταντινίδη θα βρεθεί στο Παγκόσμιο Φόρουμ γυναικών που θα γίνει από 23 έως 25 Ιουνίου στην Μπανγκόκ Ταϊλάνδης, ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, μαζί με την πρόεδρο του ΕΕΔΕΓΕ κα Σοφία Κουνενάκη – Εφραίμογλου και την εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Λάρισας κα Καλλιόπη Τζίκα.

Το Παγκόσμιο Φόρουμ, γίνεται για 32η χρονιά, με τα θέματα συζήτησης να είναι η κλιματική αλλαγή, η εκπαίδευση, ο τουρισμός κ.α.

Στο Συγκεκριμένο φόρουμ το οποίο έχει χαρακτηριστεί και ως το ”Νταβός των γυναικών”, συμμετέχουν γυναίκες επιχειρηματίες από ολόκληρο τον κόσμο, πρωθυπουργοί ξένων κρατών κ.α.

Στην Ελλάδα είχε πραγματοποιηθεί το 2012, με την κα Κωνσταντινίδη να κατέχει τότε την θέση της αντιπροέδρου της ΕΕΔΕΓΕ με σημαντικό και πολύ ενεργό ρόλο.

Η κα Κωνσταντινίδη, αναφέρθηκε επίσης σε θέματα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και για την έκθεση που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως και 10 Ιουλίου, παρουσιάζοντας Τοπικά και Γαστρονομικά Προϊόντα με σκοπό να αποτελέσει την η αρχή μιας ετήσιας έκθεσης που θα γίνει θεσμός στην Πρέβεζα.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την Συνέντευξη της κα Κωνσταντινίδη:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Συγκέντρωση των λογιστών το πρωΐ της Πέμπτης έξω από την Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας αναζητά νέο κτίριο για την στέγασή του (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...